Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A melegek többsége hogy lehet ennyire felelôtlen?
Leszögezem: nem vagyok homofób rasszista, meleg vagyok!
De mleg létemre is rosszul vagyok a nagy többségtõl. Folyamatosan azt látom a társkeresõkôn, fórumokon h nem számít ki vagy, mi vagy csak tedd a dolgod! Tisztelet a kivételnek persze. A minap arról számolt be egy 22 éves fiu, h egy vasútállomáson 3 f@-$zt szopott le egymás után persze szájbaélvezéssel együtt. Mikor ugymond számonkértem, h nem fél-e h bármit elkap, azt felelte h mindenben van kockázat... én meg ugy gondolom h a nemi betegség elkerükhetõ. Pl én nem venném egy jöttment pasi szerszámát a számba, ugy h ki tudja kikkel mikor volt elõtte. Ha valaki csak úgy gondolkodás nélkül szopat, akkor mással is megtette már. Azzal meg ne jöjjön senki hogyha nincs seb a szájban, nincs baj! Honnan tudja azt vki h pl a chips nem sértette fel a szájpadlását vagy épp a fogkefe... mikrosebek mindenki szájában akadnak. És akkor én vagyok az, aki problémázik minden. Nem értem hogy lehetnek ennyire felelõtlenek. Én azt is megértem h a társadalom miatt nem kezdenek sokan kapcsolatot, csak alkalmi afférokat bonyolítanak le, de miért nem lehet azt is ésszel?
Na elég volt, most a ti véleményetekre, tapasztalataitokra lennék kiváncsi.
(Nem kell b#zizni, itt nem az a lényeg, hanem a védekezés nélküli gyakori egyéjszakás kaland a melegek részérõl!!!)
20F
Kedves Kérdező!
Egyrészt Te senkit nem vonhatsz kérdőre azért, hogy mit tesz és azt kivel.
A melegek semmivel sem élnek felelőtlenebb szexuális életet, mint a heterók, sőt!
Amúgy meg, ha valakik párkapcsolatban gumi nélkül dugnak és betartják a higiéniás szabályokat, akkor elég kicsi az esély arra, hogy abból egyéb fertőzés legyen. És egyébként sokkal több heteró pasi jár azért orvoshoz, mert a nőjüktől gombákat kapnak el, mint meleg pasi, mert anális szex közben elkapott valamit.
És Kérdező, ahogy kivettem szavaidból nem vagy valami nagy tapasztalattal rendelkező a szex terén és így eléggé érdekes, hogy mások felett ítélkezel. Nem egy és nem kettő sráctól hallottam már, hogy fújj alkalmizás és csak kapcsolatban szex, aztán elkezdett szexelni és ráérzett az ízéré és akkor ment farokról farokra, amivel nincs is semmi probléma, mert az a jó, ha mindenki kiéli magát.
#9. No comment. Ne tégy már ugy mintha ismernél, légyszives :)
Gondoltam h a 'számon kérõ' megfogalmazásom szúrni fogja egyesek szemét. Ráírtam és megkérdeztem h nem-e fél h elkap vmit ugy h 3 vadidegent lecumizott. Ez volt a nagy számonkérés. Igazad van, én nem éltem ki magam tizenévesen, de nem bánom mert nincs is mit bánnom. Én ilyen tagokkal nem állok össze akik csak úgy hipphopp elôkapják és szopatnak mindenkit. Ez tényleg kimaradt az életembõl, ez elitélendô dolog, ugye? És nem azért mert ultragáz vagyok, hanem mert a legtöbb ilyen gondolkodású mint te.Nem vagyok elég csinos? Hát csinos nem is akarok lenni, mert nem nõ vagyok! De ha te már így megbélyegeztél, akkor engedd meg h én is egy pont olyan tipusú embernek tituláljalak amirõl beszéltem. Te sem jobb ;) Zárdába nem vonulok, de nemibeteg gondozóba se :*
És belõled ennyi elég is volt!
#10. Köszönöm, remélem úgy lesz, mert már unom azokat a pasikat akikhez max gumikesztyûben nyúlnék.
#11. Te legalább normális hangnemben kommunikálsz. Igaz, nincs nagy tapasztalatom melegszex terén, de ha ezen múlik... hát nem is lesz :) Nem tudom mekkora a gumi nélküli anál fertõzésveszélye, de minden képzett orvos vagy szexuálterapeuta óva int a dologtól. És én kapcsolatban is maradnék a guminál, legalább az análishoz! Mint az fejjebb irtam, nem volt jó a megfogalmazás, nem követelõztem én, csupán rákérdeztem arra h nem fél a nyavalyáktól. Ennyi.
Én az elmúlt években elég sok úgy mond "szakemberrel" beszéltem a nemi betegségekkel kapcsolatban és rá kellett jönnöm, hogy sajnos nagyon kevés van köztük, akinek reális tudása van arról, hogy a meleg férfiak között hogyan is zajlik valójában egy aktus. Sokuk anno a képzésük alatt megtanulta, hogy az anális szex nem jó, rossz elítélendő és innentől kezdve ez él bennük. És az a tévhit is sajnos, hogy a melegek rizikó csoportot képeznek szemben a heterókkal, de szerencsére a fiatalabb orvosok már azt mondják nagyon is helyesen, hogy a melegek semmivel sem nagyobb rizikó csoport, mint a heterók, mert mindenki, aki szexuális életet él orientációtól függetlenül rizikó csoport, hiszen a nemi betegségek nem függnek nemtő, kortól, etnikumtól és szexuális orientációtól sem. És nekem egy dokinő mondta, aki az STD-Centrum korábbi helyettes vezetője volt, hogy ha minden 15-30 év közöttit kötelezően le lehetne tesztelni az összes nemi betegségre meglepő eredmény jönne ki, hogy valójában mennyi heterónak van valamilyen nemi betegsége.
Amúgy meg a nemi betegségek ugyanolyan betegségek, mint bármilyen más betegség. Azzal, hogy emberek közé mész már esélyed van bármilyen betegséget elkapni akárcsak egy szimpla influenzát vagy akár komolyabb betegségeket is. És ilyen alapon minden ember felelőtlen, hiszen bárki kimehetne az utcára teljes védőöltözetben, hogy ne kapjon el senkitől semmit...
Kedves Kérdező! Ajánlom, hogy olvasd el ez a cikket:
Ja, és még egy dolog, amitől az ember nagyon fél és retteg, hogy bekövetkezik azt be is vonzza és meg is fog vele történni. És nem fogsz életed végéig aszkézisben élni, mert vinni fog a véred, de erre majd akkor visszatérünk :D
szerintem mindekinek volt egy egy ilyen kalandja,nekem is utána ezen nagyon elgondolkodtam,hogy mekkora mákom lehet hogy nem kaptam el semmit.
Azután már kerülöm az ilyeneket,nem szopok és szopatok egyböl.
és nem is keresek kalandokat.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!