Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit tennétek a helyemben? (előre szólok: meleg kérdés)
21 éves passzív beállítottságú meleg fiú vagyok, aki még szűz anális és orális vonatkozásban is. Csak maszturbálni szoktam, de nagyon vágyom már a szexre, egyre jobban. Azért nem tettem meg eddig, mert egyrészt katolikus családban nőttem fel, és tudom, hogy nem helyes, illetve a társadalom szerint is beteges dolog, és ha egy ideális párra gondolok, az én fejemben is egy férfi és egy nő van. Szóval a melegek házasságát és gyerekvállalását én is ellenzem. Viszont egyetemista lévén egyre több bennem a stressz, a feszültség, amit le kellene adnom, és amit heteroszexuális kortársaim gond nélkül megtehetnek. De ha lefekszem egy férfival, onnantól kezdve "hivatalosan" is egy b**i lennék. Az anális szex óvszerben érdekel, de pl. már nagyon vágyom arra is, hogy orálisan juttassak el a csúcsra egy férfit és érezzem a forró ondóját a számban, hogy ÉN okoztam egy férfinek ekkora örömöt. De itt jön a másik dolog, az orális vonatkozás miatt: rettegek a betegségektől, hogy elkapok valamit. Leginkább egy komoly párkapcsolat érdekelne, amiben mindent átélhetnék és nem csak szexuális értelemben, de a meleg-világra sajnos igaz a sztereotípia, hogy a legtöbben csak szexelni akarnak és sokan védekezés nélkül csinálják.
Ti mit tennétek a helyemben?
KÉRLEK TITEKET, A HOMOFÓB MEGJEGYZÉSEKTŐL PL. "MEGÖLNÉM MAGAM" KÍMÉLJETEK!

Attól, hogy még nem voltál férfival, még ugyan úgy "hivatalosan" is meleg vagy.
Egyébként szerintem ezt a katolikus cuccot felejtsd el, mert ezzel csak önmagad ellen fogsz egy idő után fordulni. Ott a gondolatbeli homoszexualitás is bűnnek számít.
Egyébként meg keress magadnak egy megbízható srácot, és x idő múlva, amikor már teljesen megtudsz bízni benne, nem fogsz aggódni, hogy elkapsz-e tőle valamit.

Én abbahagynám az önmarcangolásomat és engednék a természetnek. Erről te nem tehetsz. Még ha a társadalom többsége ma még elítéli, nincs ebben semmi kivetnivaló.
Egy hetero fiú.

Szerintem ne jöjj össze fűvel fával , keres egy megbízható srácot akivel még ha nem is tartós kapcsolat lesz a végén de legalább barátok lesztek , akivel megvan a közös hang, így azért jóval kisebb esélyed van összeszedni mindenféle betegséget is.
A keresztény, homofób baromságot meg felejtsd el, ne hagyd hogy más baromságai miatt ne lehess boldog !

Nehéz kérdés :D
Vannak melegek, akiknek semmi gondjuk sincsen ezzel. Ez szerintem főleg személyiség kérdése. Aki elég vagány ahhoz, hogy leperegjenek róla a gúnyos megjegyzések, esetleg vissza is vágjon, az teljesen jól elélhet melegként is.
Az óvszer a betegségek többségétől megvéd, ha rendesen használod, legalábbis az orvosok ezt mondják. Ennek nézz utána, az nem kerül semmibe.
Amúgy megsúgok valamit: a heterók között is sokan csak szexelni akarnak, és védekezés nélkül csinálják...
A legjobb az lenne, ha coming outolnál, legalább a legszűkebb köreidben. Anélkül bajos párkapcsolatot kezdeni. De visszafogott szexrandikkal is el lehet lenni egy darabig, csak az szerintem hosszú távon nem megoldás a helyzetedre.

Te kinek akarsz megfelelni, az Egyháznak, a családodnak, a szomszédoknak, kinek? A Te életedet Neked kell élned és csak az a fontos, hogy Te boldog és felszabadult legyél. A melegség nem bűn, nem ciki és nem rossz!!! Az Egyházban egy teljesen elavult, manipulált emberek által írt szövegre hivatkoznak, ami nulla hitelességgel és realitással bír! Én nyíltan vagyok meleg, mert csak így tudok teljes életet élni, hogy nem titkolom, nem színészkedek. Soha semmilyen problémám, hátrányom nem származott ebből se munkahelyen, se sehol!
A betegségektől nem kell rettegni, hiszen akkor ne utazz buszon, vonaton, ne menj emberek közé, hiszen úgy is elkaphatsz bármit, akár halálos dolgokat is! Ésszel kell csinálni a dolgokat és akkor nem lesz gond! Azt írod, hogy szeretnél komoly párkapcsolatot, ez tök szép és jó, DE! ehhez az első lépés, hogy teljesen elfogadod önmagadat, nem tartod, bűnnek, cikinek és rossznak a melegségedet. Senki nem fog Téged elfogadni, ha Te saját magadat nem fogadod el! És szerinted lesz olyan srác, aki melletted marad a folytonos bujkálásban, rejtőzködésben? én nem egy párkapcsolatot láttam ezért szétmenni, mert az egyik fél kb. úgy volt a melegségével, mint Te és csak a 4 fal között volt hajlandó melegnek lenni...
Az egy oltári nagy baromság, hogy a melegek csak szexet akarnak, a melegek nagy része párkapcsolatot szeretne, csak nem egyszerű és sokszor pont, hogy a rejtőzködés miatt nem jön össze a dolog. És igen, a heterok semmivel sem szentebbek vagy erkölcsösebbek, mint a melegek és sokkal kevésbé használnak gumit, hiszen ha a csak szed tablettát, akkor minek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!