Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Nektek is van néha meleg...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nektek is van néha meleg vágyatok? Utána utáljátok magatokat?

Figyelt kérdés
Én pl ha elélvezek utálom az egészet és van h napokig nem foglalkozom vele, majd újra jön az h fiúk is izgatnak. FŐleg a gimis és egyetemista fiúk.

2014. febr. 28. 09:21
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Én is így vagyok vele. De én szeretek nőnek öltözni is és vágyok arra, hogy egy pasi megfektessen. Aztán kiverem elmúlik és rossz érzés lesz. Ezért nem mertem még kipróbálni pasival, pedig nagyon vágyok rá, gondoltam hogy kipróbálom, hamarosan ki is fogom, mert nagyon akarom, először szerintem csak orálisan kielégíteni valakit az alatt nem élvezek el, aztán meglátom mennyire utálom magam ezért, ha nem nagyon akkor meg legközelebb meg is dughat, csak nehéz olyan srácot találni akinek ez így megfelel.
2014. márc. 2. 23:36
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
én is 24 előző voltam
2014. márc. 2. 23:36
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

Néha vannak.

Még ritkábban be is tudom csusszantani egy fiúba.

Utálatról nincs szó.

2014. márc. 5. 06:57
 14/14 anonim ***** válasza:
100%

Nekem rendszeresen előfordul, olyankor ki is élem magam, de egyébként bi vagyok.

36f

2020. nov. 20. 10:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!