Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meleg fiúk! Érdekelne h a meleg vagy heteró srácokra gerjedtek jobban?
Figyelt kérdés
Én heteró vagyok csak érdekel...2014. febr. 9. 00:35
11/17 anonim válasza:
Eddig leginkább csak hetero fiúk jöttek be, csak hetero srácokba voltam eddig szerelmes. A melegek iránt nem tudok komolyabb érzelmeket táplálni. A velük való viszonyom eddig kimerült a lélektelen szexben, vagy a semmit mondó, engem frusztráló beszélgetésekben, találkozásokban... Ez így elég sz@r...
12/17 anonim válasza:
Én meleg vagyok.
Van mikor picit a hetero srácokra,mert tudom,hogy elérhetetlen....ha tudom a másikról hogy meleg akkor máshogy viszonyulok....
13/17 anonim válasza:
A heterók jobban bejönnek. Nem a külsejük, hanem a személyiségük. Valahogy jobban egybe vannak.
14/17 A kérdező kommentje:
Elkalandoztam basszus..
Lehet h nem vagyok teljesen hetero? kész..,
2014. febr. 10. 21:57
15/17 A kérdező kommentje:
Nem az lehetetlen erre 23 évesen nem lehet nem? Ha eddig semmi sem volt
2014. febr. 10. 22:03
16/17 A kérdező kommentje:
Vannak olyan dolgok amiket elképzelünk de nem tennénk meg a csajszimnak is van egy elég perverz gondolata néha olyan emberekkel akiknek nem megengedett (csak azért nem írom ki mert ha egyszer meglátja levágja h én írtam ezeket)
2014. febr. 10. 22:06
17/17 anonim válasza:
most tőlünk kérdezed, hogy biszex vagy-e? :) Tudom én, hogy érdekelnek-e téged a fiúk? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!