Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meleg srácok:Milyen körülmények között veszítettétek el a szüzességeteket?
Sziasztok,
fiatal, megkeseredett srác vagyok. Kapcsolatra a távolság miatt nincs lehetőségem.. illetve akibe szerelmes lennék közömbösen érez irántad.. (tudjátok)
s amúgy is kapok a jó kinézetem miatt mindig alkalmi ajánlatokat, s egy esztendős ismerkedés után, erősen gondolkozok, hogy hagyom magam s belemegyek egy ilyenbe..
Azért kérdezem, hogy milyen körülmények között vették el a szüzességeteket, mert ha többségi válasz alkalmi lesz, akkor már megnyugodhatok hiszen ilyen korszak az életében nemcsak nekem van/volt.
Kb. 10-ből 9 meleg alkalmival kezdte. Gondolj bele régen nem volt internet, nehéz volt összetalálkozni valakivel. Manapság is, szerintem a más férfiakkal szexelő férfiak kevesebb mint fele akar férfival komoly kapcsolatot. Szexet meg könnyű kapni.
Akivel elvesztettem, azt én is csak egyszer láttam az életemben.
Én az első barátommal vesztettem el 20 évesen.
24F m
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!