Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Meleg srácok:Milyen körülménye...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meleg srácok:Milyen körülmények között veszítettétek el a szüzességeteket?

Figyelt kérdés

Sziasztok,

fiatal, megkeseredett srác vagyok. Kapcsolatra a távolság miatt nincs lehetőségem.. illetve akibe szerelmes lennék közömbösen érez irántad.. (tudjátok)

s amúgy is kapok a jó kinézetem miatt mindig alkalmi ajánlatokat, s egy esztendős ismerkedés után, erősen gondolkozok, hogy hagyom magam s belemegyek egy ilyenbe..

Azért kérdezem, hogy milyen körülmények között vették el a szüzességeteket, mert ha többségi válasz alkalmi lesz, akkor már megnyugodhatok hiszen ilyen korszak az életében nemcsak nekem van/volt.

2014. jan. 19. 15:12
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
96%

Kb. 10-ből 9 meleg alkalmival kezdte. Gondolj bele régen nem volt internet, nehéz volt összetalálkozni valakivel. Manapság is, szerintem a más férfiakkal szexelő férfiak kevesebb mint fele akar férfival komoly kapcsolatot. Szexet meg könnyű kapni.

Akivel elvesztettem, azt én is csak egyszer láttam az életemben.

2014. jan. 20. 22:04
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

Én az első barátommal vesztettem el 20 évesen.

24F m

2014. jan. 22. 23:24
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
Én még nem vesztettem el, de nem akarom, hogy alkalmival veszítsem el.. 20/F
2014. jan. 28. 22:57
 14/14 anonim ***** válasza:
100%
14 évesen a szomszéd sráccal ő 17 volt
2016. ápr. 26. 07:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!