Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Mit szólnátok hozzá, ha a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit szólnátok hozzá, ha a szomszédotokba 2 helyes meleg srác költözne?

Figyelt kérdés

2014. jan. 6. 20:04
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%

#7 Ez egy otromba sztereotípia....attól mert meleg vagyok még férfi is, utálom a vásárlást meg a divatot. Az is sztereotípia hogy mi mind csak fodrásznak vagy divattervezőnek vagyunk jók....az ilyen munkát csak a nagyon nőies melegek választják.

A kérdésre válaszolva, nem érdekelne....a mostani szomszédaimat sem érdekli.

2014. jan. 7. 17:43
 12/22 anonim ***** válasza:
86%
lehet nem vagy elég helyes :D
2014. jan. 7. 19:14
 13/22 anonim ***** válasza:
100%

mi közöm lenne hozzá?

amúgy meg mennék leskelődni ;) 2 helyes pasit sokkal jobb bámulni, mint egyet :D

N

2014. jan. 7. 22:38
 14/22 anonim ***** válasza:
100%

"#7 Ez egy otromba sztereotípia....attól mert meleg vagyok még férfi is, utálom a vásárlást meg a divatot. Az is sztereotípia hogy mi mind csak fodrásznak vagy divattervezőnek vagyunk jók....az ilyen munkát csak a nagyon nőies melegek választják."

sőt azt se felejtsd el elmondani, hogy a melegek 99,9%-ról ránézésre nem mondja meg senki, hogy az...én egy ismerősömről sem tudom, mi a szexuális preferenciája, meg nem is érdekel...az egyetlen ember, akiről meggyőződésem volt, hogy meleg, arról kiderült, hogy nős, ja és nem viselkedett nőiesen, nagyon is pasi volt, csak volt egy ilyen megérzésem, mivel láttam, vagy látni véltem, amikor egy helyes pasit lecsekkolt vagyis mindketten ugyanazt a pasit stíröltük :D ...(mondjuk, annak ellenére, hogy nős azt nem zárom ki, hogy minimum bi)

"A kérdésre válaszolva, nem érdekelne....a mostani szomszédaimat sem érdekli."

megnyugtattál, hogy kezd végre ez az ország is lépni Európa felé...

2014. jan. 7. 22:47
 15/22 anonim ***** válasza:
100%
Irigykednék rájuk rohadtul. :D
2014. jan. 7. 23:26
 16/22 ftf1983 ***** válasza:
100%
Kedves 11-es, oltári nagy hülyeség, hogy csak a nőies melegek lesznek fodrászok, divattervezők, stb. nem kevés olyan meleg fodrász van, akiről ember nem mondja meg, hogy meleg, mert a FÉRFI maga!
2014. jan. 8. 07:41
 17/22 anonim ***** válasza:
100%
ha férfias heterok és n˝¨oies heterok is lehetnek fodrászok, akkor férfias melegek is.
2014. jan. 8. 11:02
 18/22 anonim ***** válasza:
100%

fognám a fúrót és lyukakat fúrnék a falba:D

21/L

2014. jan. 8. 13:40
 19/22 anonim ***** válasza:
100%
#16-tudom....de én nem erre céloztam hanem arra hogy milyen indok vezérli arra azt a #7-es válaszolót hogy kijelentse, minden meleg ért a divathoz? Én például sosem értettem hozzá. Azzal meg tisztában vagyok hogy nem csak a nőies melegek lehetnek fodrászok....elnézést "kicsúszott a számon". Nem tudok sokat az ilyen feminin hapsikról, én sem vagyok ilyen....
2014. jan. 8. 16:51
 20/22 anonim ***** válasza:
100%
én nagyon nőies meleg vagyok, szőkére festett hajam van, de utálok elmenni shoppingolni, a lila övtáskámhoz felveszem a kék cipőmet, meg a zöld ingemet... tehát a divathoz sem értek. És villamosmérnöknek tanulok az egyetemen:) de nagyon jó lenne:)
2014. jan. 9. 12:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!