Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit szólnátok hozzá, ha a szomszédotokba 2 helyes meleg srác költözne?
#7 Ez egy otromba sztereotípia....attól mert meleg vagyok még férfi is, utálom a vásárlást meg a divatot. Az is sztereotípia hogy mi mind csak fodrásznak vagy divattervezőnek vagyunk jók....az ilyen munkát csak a nagyon nőies melegek választják.
A kérdésre válaszolva, nem érdekelne....a mostani szomszédaimat sem érdekli.
mi közöm lenne hozzá?
amúgy meg mennék leskelődni ;) 2 helyes pasit sokkal jobb bámulni, mint egyet :D
N
"#7 Ez egy otromba sztereotípia....attól mert meleg vagyok még férfi is, utálom a vásárlást meg a divatot. Az is sztereotípia hogy mi mind csak fodrásznak vagy divattervezőnek vagyunk jók....az ilyen munkát csak a nagyon nőies melegek választják."
sőt azt se felejtsd el elmondani, hogy a melegek 99,9%-ról ránézésre nem mondja meg senki, hogy az...én egy ismerősömről sem tudom, mi a szexuális preferenciája, meg nem is érdekel...az egyetlen ember, akiről meggyőződésem volt, hogy meleg, arról kiderült, hogy nős, ja és nem viselkedett nőiesen, nagyon is pasi volt, csak volt egy ilyen megérzésem, mivel láttam, vagy látni véltem, amikor egy helyes pasit lecsekkolt vagyis mindketten ugyanazt a pasit stíröltük :D ...(mondjuk, annak ellenére, hogy nős azt nem zárom ki, hogy minimum bi)
"A kérdésre válaszolva, nem érdekelne....a mostani szomszédaimat sem érdekli."
megnyugtattál, hogy kezd végre ez az ország is lépni Európa felé...
fognám a fúrót és lyukakat fúrnék a falba:D
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!