Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valaki használta már a randi. Gay.hu-t? Mennyire lehet ott ismerkedni?
Nekem bejött, van , ismétlem csak néhány barátom onnan..
S sors irányít mindent.. többször nagyon helyes srácokra írtam, az jött vissza hogy túl fiatal vagyok, ami igaz is hisz 23-25 között keresett az a 25éves akire ráírtam mert Debreceni és több mint helyes..
20F,meleg vagyok
Nyugodtan regisztrálj semmit sem veszíthetsz.
Nagyon jó oldal, mert sokan vannak fent és jó profilokat lehet összehozni. Én ott ismertem meg Miskolcról a Budapesti barátomat és már lassan egy éve együtt vagyunk :)
18/f
Több helyen kell próbálkozni főleg ha normális kapcsolatot akarsz kialakítani.
Minden oldalra érdemes szerintem bereggelni, soha nem lehet tudni hol találod meg a nagy "Ő"-t!
A lényeg, hogy vedd a fáradságot egy normális bemutatkozás megírására. Soknak annyi esze sincs, hogy legalább a megyét beírja és az alapdolgokat!
Testalkat,kor,kit mire keresel.. stb stb...
Használtam, és tökéletesen bevállt nekem :) Ott találtam meg életem szerelmét :) :)
Előtte túlzásnak gondoltam ilyet mondani, de így van.
Ajánlani tudom csak, csinálj egy profilt! :)
Sok szerencsét!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!