Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Szerintetek meleg a srác?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek meleg a srác?

Figyelt kérdés
Annyit előtörténetként had áruljak el, hogy srác vagyok, biszexuális srác. Az egész valamikor hónapokkal ezelőtt kezdődött, amikor is egy nagyobb társaságban megismertem egy fiút, 1 évvel idősebb nálam. Egyre jobb lett a viszonyunk, sőt, odáig jutottunk, hogy a legjobb barátommá vált és időközben elkezdtünk fura dolgokat csinálni. Néha megfogtuk egymás seggét (persze nadrágon keresztül) és hát vicces dolgokat csináltunk. Aztán nagyjából 1 hete belementem egy játékba vele, először viccből, majd komolyra váltva, miszerint képeket küldünk egymás péniszéről alsónadrágban. Mind sima, mind álló pozícióban. Az volt durva, hogy azt mondja magáról, hogy hetero, de sokan a környezetében már megkérdőjelezték a nemi identitását és ezek után én sem tudom, hogy mit kezdjek vele. Szóval ez az egész már egy kicsit fura nekem és időközben beleszerettem ebbe a fiúba. Szerintetek bepróbálkozhatok nála vagy ezekből még mindig nem szűrhető le 100%-osra, hogy meleg?

2014. jan. 2. 13:54
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon sokan állítják magukról " hogy hetero" ez kb. azért van hogy jobban kapjon valakit.

Normális ember nem vár éveig arra hogy kipróbálja..tizenéveskorban még elhiszem hogy hetero de 20 felett ne röhögtessen ezzel a dumával.

2014. jan. 2. 13:56
 2/10 A kérdező kommentje:
19 éves srácról beszélünk.
2014. jan. 2. 13:58
 3/10 Allenka válasza:
100%
Ha logikusan átgondoljuk a dolgokat, és mondjuk például most magamból indulok ki, egy hetero srác, szerintem nem küldözgetne a péniszéről képet egy másik srácnak, se alsógatyán keresztül se sehogy.
2014. jan. 2. 14:03
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
szerintem nem szűrhető le biztosra. De pont ezért elmondhatnád neki, hogy te mi vagy és, hogy ezt ne, mert így kicsit visszaélsz a helyzettel.
2014. jan. 2. 14:04
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
szerintem lépj, mert ha elkésel, megbánhatod..
2014. jan. 2. 14:55
 6/10 anonim válasza:

Mondd meg neki, h te biszex vagy személyesen és a reakciójából le tudod szűrni, h ő biztos hetero-e. De még véletlen se hozd fel ezt a farok küldözgetős témát, mert egyből arra fog gondolni, h te csak att akarsz vele és ha tényleg hetero, akkor taszítani fogod és tönkremegy a barátságotok. Ha elfogadja és minden történek a maga útján, akkor ki tudja? Talán lesz velemi köztetek.

Én hetero vagyok, van 2 meleg haverom, akik elmondták nekem és engem ez nem zavart csak egy kicsit furcsa volt eleinte, de megszoktam. :D

Sok szerencsét! Ja és ha tényleg hetero, akkor nem kúldözgetné a farkát más fiúnak... ez biztos, mint a halál.

2014. jan. 3. 11:32
 7/10 anonim válasza:
Elnézést a helyesírási hibákért, csak telefonról vagyok és nagy bunkó ujjaim vannak, ezért összevissza nyomogatom a billentyűzetet.:D
2014. jan. 3. 11:44
 8/10 ftf1983 ***** válasza:
100%
A srác lehet, hogy nem heterószexuális csak még saját maga sem tudja, hogy mi van vele és próbálkozik. Amúgy jelen esetben nem a nemi identitásáról, hanem a szexuális orientációjáról beszélünk, a kettő nem ugyanaz!
2014. jan. 3. 12:21
 9/10 anonim ***** válasza:

A "fura dolgok csinálásáig" nem volt semmi furaság kicsikre gondolok:puszi elköszönésnél ez még egyeseknél belefér.

esetleg kamu bu-zi,nem az de az akar lenni.Nem mondja,hogy az csak néha úgy viselkedik,meg hasonlók.

nem tudok jobbat kérdezdmeg nyiltan,hogy miért viselkedik így,és persze biztositsd barátságodról.(de mond hogy szerized)és ha esetleg bevall bármija,hogy meleg akkor mond,hogy szereted,ha nem vall színt akkor kuss.

2014. jan. 3. 19:24
 10/10 Hero L ***** válasza:
Még ő sincs tisztában magával... Ha elkezdesz nyomulni, akkor vagy rájön, hogy bi/meleg, vagy mégjobban elfordul az ötlettől.
2014. jan. 4. 23:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!