Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Meleg kérdés! Ez elvehetné a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meleg kérdés! Ez elvehetné a kedvem?

Figyelt kérdés
Sokszor eszembe jut h milyen lenne ha srác elégítene ki, de ezt a vágyam szeretném elnyomni. Az, hogy én elégítsek ki srácokat, az nem vonz, így arra gondoltam h talán ha megkötözve kéne sz-pnom egy fiút az elvehetné a kedvem. Mit gondoltok? Egyáltalán esélyes találnom erre vkit?

2013. dec. 29. 09:41
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
KIVEL élhetném meg?
2014. jan. 5. 16:38
 12/13 anonim ***** válasza:
100%

Hát vagy az index fórum megfelelő topikjában kellene rá partnert keresned, vagy egy meleg társkeresőn. Az utóbbin biztosan lenne jelentkező. Viszont azért ahhoz bátorság is kell, hogy létrehozz egy ilyen felhasználói fiókot.

Azt se feledd az érmének két oldala van. Lehet nem elmenne a kedved, hanem még jobban rákapnál :X

2014. jan. 5. 17:02
 13/13 anonim ***** válasza:
77%
Szerintem te a kérdésben, valójában a vágyaidat fogalmaztad meg. Tehát ha kipróbálnád amit leírtál, az nemhogy elvenné a kedved, hanem méginkább meghozná. Bár szerintem ezzel semmi baj nincs, csak az ember önmagának ne hazudjon, ha nem akar boldogtalan lenni. De ha te mindenáron azt szeretnéd, hogy elmenjen töle a kedved, akkor inkább olyan valakivel próbáld ki, aki nem csak, hogy nem vonz egy kicsit sem, de kifejezetten taszít. Pl. egy idös, kopaszodó hájpacnival, vagy valami hasonló. Bár szerintem ez is csak ideig-óráig lenne hatásos, de próba-szerencse. Mindenesetre hajrá és sok sikert.
2014. jan. 5. 21:41
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!