Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meleg fiú vagyok. Pénzért lefeküdnék valakivel. Van vmi weboldal, ahol találok ilyen embert?
Nem valószínű, hogy sikerülne.
De elmondom, miért. Azért, mert a meleg férfiak kapnak a világon a legkönnyebben szexet. Ha két férfi kanos, akkor csak lebeszélik egymás között a találkozót és szexelnek egy jót. A nőket fűzni kell, elcsábítani őket, vagy pedig fizetni nekik.
Két férfi szexelhet egymással ingyen, mindenféle külön csábítási folyamat nélkül, pusztán úgy hogy előtte megbeszélik a dolgokat és kész.
Miért fizetne bárki a szexért neked, amikor ugyanazt megkaphatja ingyen is?
A melegek között még a legcsúnyábbak is gyakran szexelnek, mert találnak olyan férfit, aki szexel velük.
"Miért fizetne bárki a szexért neked, amikor ugyanazt megkaphatja ingyen is?"
Talán azért, mert csak 17 éves vagyok, szűz, és mivel már több lány is rám nyomult gondolom, hogy a melegeknek is tetszenék.
gayromeo.com, pride.hu, index fórum topicok
Ezeken az oldalakon is rengeteg fiatal fiú "hirdeti" magát, hogy szeretné kipróbálni a fiú szexet. Ingyen.
"16 éves vagyok, szopnék, dugnék."
"18 éves szűz srác várja hogy valaki végre elkapja hátulról"
"17 éves szűk srác szopna, dugna"
"19 éves bevállalós srác hellyel"
Tele van ilyenekkel az internet.
De hogy valami pozitívat is mondjak:
Nem azt mondom persze, hogy nincs esélyed. Csak nagyon nagy eséllyel olyanokkal jönne össze a fizetős, akik túl öregek, csúnyák, ápolatlanok stb. ahhoz hogy fiatal fiúval szexeljenek, de nagyon szeretnének.
Megengednéd egy 50 éves, borostás, dohányzó férfinak, hogy megdugjon téged pénzért?
Megengednéd egy 60 éves, kövér, szőrös kopaszodó férfinak hogy megkeféljen pénzért?
Vagy azt mondaná egy hasonló korú úriember, hogy ugyan segíts már a merevedési zavarain: Ujjazd már meg őt és közben szopd, hogy így juttasd prosztata orgazmushoz.
Meg hogy csókolózz velük, szopjátok, nyaljátok és faljátok egymást?
Nekem ezeknek már csak a gondolatától is ujjperc méretűre tömpörödik a farkam (mint a hideg vízben) és a hányinger kerülget. Neked menne ilyen szex? Felállna a farkad egyáltalán? Nekem nem.
Ha kedves vagy miért ne ,
ha van kedved meg ismerkedni irj kedvesfiu@euromail.hu
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!