Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meleg pasik ti tényleg egyáltalán kicsit se vonzodtok a nőkhöz?
Nem környezeti szennyezés, és ha tanulmányaimból jól emlékszem anno bizonyos fejlett országokban elfogadott dolog volt, még a katolikus egyház nem tiltotta, bár érdekes ők vezették be a tiltást, de ők hom..oznak a legjobban? Amúgy én ismertem olyat, aki full homo volt, undorodott a nőktől és ma családapa és imádja a feleségét, jah talált egy olyan másneműt aki elfogadta, szerette.
Tehát melegből is lehet hetero ha olyan embert talál másneműben akit szerethet és aki viszont szereti.
Heterófelvonulás azért nincs, mert a heterók bárhol, bármikor kimehetnek kézenfogva, csókolózva, anélkül, hogy inzultustól kellene félniük. A lányok szabadon öltözhetnek kihívóan, mert az "uralkodó osztálynak" (heteró férfiak) az tetszik. Szóval heterófelvonulás van az év 365 napján, az ország összes közterületén, kivéve évi 1 nap, 1 utcát Budapesten.
A melegek meg két okból nem "mocskosheteróznak":
- Ha valakik, ők tudják, milyen rossz érzés az, amikor az embert olyasmiért utálják, amiről ő nemcsak hogy nem tehet, de az életének, identitásának, boldogságeszményének fontos része. Jóérzésű ember senki mást nem akar kitenni ilyesminek.
- A gyűlölködés, a csordába verődve üvöltözés és egyéb ilyen antiszociális viselkedésformák jellemzően a primitív emberek sajátja. Nézd meg a mélyen tisztelt "mocskosb*zizó" társaságot, a Fradi B-közép nagyobb szemlátomást nagyobb számban képviselteti magát, mint az ELTE hallgatói kara. Ezzel szemben a melegek között statisztikailag az átlagot meghaladó arányban vannak tanult, intelligens emberek, akik talán tudják, mit mondott Gandhi a "szemet szemért" elvről.
Ja igen, mégvalami: a melegek pontosan ugyanúgy éreznek szerelmet egymás iránt, mint a heterók. Gondolod, harcolnának a házasodás jogáért, ha nem így lenne?
26. = 2 dolog jut eszembe:
- arra a felvonulásra miért megy oda annyi homofób? - a gyülölet-adagját kifröcsögni, ahelyett, hogy mondjuk strandra menne vagy sétálna a Budai hegyekben?
Nekem eszembe sem jutna bárhová odamenni, ami nem érdekel, nem szeretek, legyen az akár például egy mozi vagy színház... Pl. nem tetszik egy színész, odaállni a mozi elé és kiabálni, hogy mocskos x.y. ? :(
- 1977-ben Isztambulban a palotaőr fiúk (fehér kesztyűben) kettesével kézenfogva (!!) sétáltak fel s alá, s senki nem kiabált, hogy mocskos b..ik (mint ahogy tán nem is voltak azok). Csak a magyarok ilyen más-gyűlölök, sajnos!
A börtönben teljesen más a helyzet.
Ott megfigyelték,hogy amint kiszabadult újra nők után ment.
Gyakorlatilag nem vonzódott a férfiakhoz soha,csak a börtönben nem volt más,és akinek fontos a test-test kapcsolata az nehezen bírja sokáig.Van aki megelégszik a masztival is.
Nem tudom mit nem értesz ezen:D
Én meleg vagyok,de akármennyit csalódnék sem vonzódnék soha a nőkhöz,mert nem izgat a női test.
Másrészt a nők,férfiak sem egyformák,minden fajta van.Ha egy típusban csalódtál,akkor van 10-20 más típusú ugyanolyan nemű egyed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!