Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gimis meleg fiúk! Nektek mi a korosztály ami bejön?
Figyelt kérdés
Mostanában a suliból hazajövő diákokat látok és ááá, tök szexi mind, de nem tudom mennyire van esély egy gimis fiúra úgy, hogy majdnem 10 évvel idősebb vagyok.2013. dec. 8. 15:12
1/8 anonim válasza:
Amikor gimis meleg fiú voltam, akkor a gimis fiúk jöttek be. Akad egyébként olyan is, akinek az idősebbek, vagyis találkoztam már olyanokkal, és ismerek is olyan gimis meleg fiút, aki 30 évessel is járt, de a legtöbben azért le fognak rázni szerintem.
2/8 anonim válasza:
Engem most környékez egy elsős gimis srác, pedig elmúltam már 30 :) esete válogatja. Nekem gimisként a saját korosztályom jött be, a huszonévesek nem nagyon.
3/8 moonlightsentinel válasza:
Én 18 vagyok, és nekem a 18-25 korosztály. A nálam fiatalabbak ritkán.
4/8 Párduc95 válasza:
engem mindenkiben más-más dolog fog meg, persze ha kort kéne mondani 15-30 között bárki felkeltheti a figyelmemet... ha akarsz írhatsz privátot
F18
5/8 anonim válasza:
Én 22 vagyok és 14 volt az exem:))
6/8 anonim válasza:
Én 43 vagyok, nekem is volt gimis pasim, több is, az elmúlt 15 évben. Most épp nincs, úgyhogy ha valaki szabad, írhat :)
7/8 anonim válasza:
Nincs korosztályom, de 15-35 (ha jól tartja magát) jöhet. :)
8/8 anonim válasza:
Nincs korosztályom, de leginkább a 25-40es pasik jönnek be (ha nem zavarja hogy kövér vagyok)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!