Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Miért utálják a melegeket a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért utálják a melegeket a heterók?

Figyelt kérdés
Főleg a fiúk. Mármint ha nem csinálnak velük semmit, őket miért zavarja ha meleg vagy bi vki? Én is bi vok de nem igazán ismerkedtem, mert para, hogy lebukok pedig vágyom rá. Csak félek h mi van ha kiderül. Már dolgozom, stb így gáz lenne.

2013. dec. 3. 18:32
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
24%
Én pl. a provokatív, hangulatkeltő kérdéseket nem szeretem.
2013. dec. 3. 18:44
 12/22 anonim ***** válasza:
18%

A rockerekkel mi bajod van? Libsi agyszülemény...

Amúgy meg nem utálom őket, csak ne vonulgassanak.

2013. dec. 3. 18:45
 13/22 anonim ***** válasza:

a rockerekkel mi a bajod? az hogy más zenét szeretnek, máshogyan öltözködnek? ha ugyanez lenne a baj a melegekkel, akkor már rég megölték volna mindet

a pávák, a huligánok és a hetero r*bancok irritálóak, és mindenki utálja őket, kivéve a mostani 14 éves r*bancok, de nyugodtan kedvelhetik őket, az ilyenek megérdemlik egymást

14/22 anonim ***** válasza:
14%
Talán mert normálisak vagyunk és nem b*zik?
 15/22 moonlightsentinel ***** válasza:
100%
#10 Az nem liberalista, hanem liberális. Látszik mennyire vagy tájékozott a dolgokban, nem csak a divatos dumát böfögöd vissza, ádehogy...
2013. dec. 4. 09:22
 16/22 anonim ***** válasza:
100%
Nem maguktól utálják, hanem olyan közösségbe akarnak tartozni, ahol éppen divatosak ezek a "nincs velük bajom csak ne..." típusú álláspontok.
2013. dec. 4. 11:43
 17/22 anonim ***** válasza:
100%
a melegség is éppúgy normális, mint a heteroszexualitás. Természetes és a természet része. Tudod mi a nem normális? Az vki élvezetből gyilkol vagy ártatlan kis 5 éveseket erőszakol meg. Az nem normális.
2013. dec. 4. 11:46
 18/22 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom nekem soha nem volt hetero fiukkal konfliktusom abból, hogy a csávok is bejönnek. Sőt, mondhatni imádtak a hetero haverjaim. Jah nem vagyok nyálgép, nem hivalkodtam ezzel, átlagossan öltözöm, és nem másztam rájuk. Lehet ez a titka?
2013. dec. 4. 12:02
 19/22 anonim ***** válasza:
Kedves előző hatalmas pacsi! Remekül demonstráltad, hogy mi a különbség a homoszexuális és a b.z. között. Ha minden meleg ilyen lenne, akkor szerintem a társadalom, is sokkal kevésbé lenne előítéletes az irányukba.
2013. dec. 4. 13:06
 20/22 anonim válasza:
100%

Nekem semmi bajom nincsen a melegekkel. A teljesen férfinak kinéző, amolyan "ha nem mondaná nem is hinnéd el" melegekkel az az egyetlen bajom, hogy általában nagyon helyesek, és egy világ omlik össze bennem, ha megtudom róluk, hogy lányként nem sok náluk az esélyem. :DDD

De hülyeséget félretéve: a lányosan meleg srácokat egyenesen imádom, van is egy barátom, aki teljesen csajosan viselkedik, de én így imádom. Meg amúgy mindenki már, aki közelebbi ismerőse. "Persze" néhányan bántják is, de azoknak a magam 158 centinyi tömény erőszakával (haha) jól le is szoktam ordítani a fejét. Vagy legalábbis közlöm velük, hogy érzéketlen barmok, és megpróbálom elmagyarázni nekik, hogy az egész homoszexualitás-dolog nem választás kérdése.

A meleg nőkkel pedig aztán végképp semmi bajom sincs. Mondjuk őket a társadalom sem igazán veti meg, annyira legalábbis biztosan nem, mint a férfiakat/fiúkat... A legtöbb lezbi ugyanolyan mint a többi lány (néhányuk esetleg fiúsan néz ki/öltözködik, de azzal sincs semmi baj), egyetlen különböző tulajdonságuk hogy nem szeretik a pasikat "úgy". Aztán ez miért lenne baj? :P

2013. dec. 4. 16:32
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!