Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek a haverom meleg azért, mert megkérdezte, hogy mekkora a farkam? 18/F
Tényleg, mekkora a farkad? :)
Másrészt a melegséget nem lehet elkapni, mint a náthát... :(
Mit számít, hogy meleg-e vagy sem? :D
Nem erőszakol meg. Szépen is kért, gondolom még egy ideig húzni fog ezzel, ha látja h nem ér el vele semmit akkor abbahagyja.
Imádom a kérdések tömkelegét amikre olyan egyszerű a válasz amit a kérdezők is tudnak.
PÁRBESZÉD!
Ha valami gondod van, vagy valami nagyon érdekel akkor ne próbálkozz mindenféle kétes, hátsó dologgal. Ülj le az emberrel és értelmes ember módjára beszéld meg vele a dolgot..:D Ugyan ez a helyzet az összes párkapcsolati problémával. Az emberek manapság elfelejtettek beszélni, vagy csak amilyen nagyszájú mindenki annyira gáyva valójában.
Sok sikert!:)
Kedves(?) kérdező, írod: ":nem mindegy h meleg vagy nem,mivel egy albérletben lakunk a suli miatt és ki tudja h mit gondol rólam?" - Te vagy az az ember, akitől az Isten mentsen meg!! :((
Nem tudom, ő mit gondol Rólad, de azt tudom, hogy én azt gondolom Rólad, hogy nem vagy való egyetemre járni, Isten mentsen meg mindenkit, aki valaha munkatársad, méginkább ha beosztottad lesz!!!
Ez a gyerek minden nap kérdez 3x valami hülyeséget és várja valaki megkérdezi mekkora,hogy elmondhassa. Hogy jött ki neked folyton ez a fél cm komolyan.
Nekem kicsit kisebb mégis leszarom ki mit gondol. Akinek nem tetszik sz*pjon le akinek meg tetszik ugyis lefog.:)
A kérdésre: az, hogy a méretére kérdezett, nem feltétlenül a melegség jele. A közös recskázás felvetése már inkább.
De a leírtak alapján visszafogottnak, vagy akár normálisnak is tűnt, szerintem szimplán meg is kérdezhetnéd tőle. De akkor fontos, hogy nyilvánvaló legyen: te nem vagy meleg, nem azért kérdezted, mert tetszik neked. Csak ezek után, meg mivel együtt laktok, már kíváncsi vagy rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!