Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Szerintetek a haverom meleg...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek a haverom meleg azért, mert megkérdezte, hogy mekkora a farkam? 18/F

Figyelt kérdés
Az a helyzet,hogy haverok,csoporttársak meg lakótársak is vagyunk albérletben és egyszer csak a csajokról beszélgettünk,amikor ő hirtelen bevágta ezt a kérdést:"Amúgy neked mekkora a farkad?",én megmondtam neki,de nem tudom,hogy meleg lehet-e vagy csak szimplán megkérdezte!Többször volt már rá példa,amikor azt mondta,hogy megy zuhanyozni és pont akkor jött vissza,amikor én épp készültem lefelé feküdni és félpucéron meg egy szál boxerben voltam.

2013. nov. 27. 17:11
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%

Tényleg, mekkora a farkad? :)

Másrészt a melegséget nem lehet elkapni, mint a náthát... :(

2013. nov. 28. 13:40
 12/21 anonim ***** válasza:
100%

Mit számít, hogy meleg-e vagy sem? :D

Nem erőszakol meg. Szépen is kért, gondolom még egy ideig húzni fog ezzel, ha látja h nem ér el vele semmit akkor abbahagyja.

2013. nov. 28. 13:57
 13/21 A kérdező kommentje:
11.:miért érdekel h mekkora a farkam?ha ennyire érdekel 18,5cm:)) 12.:nem mindegy h meleg vagy nem,mivel egy albérletben lakunk a suli miatt és ki tudja h mit gondol rólam?
2013. nov. 28. 14:31
 14/21 anonim ***** válasza:
100%

Imádom a kérdések tömkelegét amikre olyan egyszerű a válasz amit a kérdezők is tudnak.

PÁRBESZÉD!

Ha valami gondod van, vagy valami nagyon érdekel akkor ne próbálkozz mindenféle kétes, hátsó dologgal. Ülj le az emberrel és értelmes ember módjára beszéld meg vele a dolgot..:D Ugyan ez a helyzet az összes párkapcsolati problémával. Az emberek manapság elfelejtettek beszélni, vagy csak amilyen nagyszájú mindenki annyira gáyva valójában.

Sok sikert!:)

2013. nov. 28. 15:27
 15/21 anonim ***** válasza:
84%

Kedves(?) kérdező, írod: ":nem mindegy h meleg vagy nem,mivel egy albérletben lakunk a suli miatt és ki tudja h mit gondol rólam?" - Te vagy az az ember, akitől az Isten mentsen meg!! :((

Nem tudom, ő mit gondol Rólad, de azt tudom, hogy én azt gondolom Rólad, hogy nem vagy való egyetemre járni, Isten mentsen meg mindenkit, aki valaha munkatársad, méginkább ha beosztottad lesz!!!

2013. nov. 29. 09:06
 16/21 anonim ***** válasza:
100%

Ez a gyerek minden nap kérdez 3x valami hülyeséget és várja valaki megkérdezi mekkora,hogy elmondhassa. Hogy jött ki neked folyton ez a fél cm komolyan.

Nekem kicsit kisebb mégis leszarom ki mit gondol. Akinek nem tetszik sz*pjon le akinek meg tetszik ugyis lefog.:)

2013. nov. 29. 13:19
 17/21 A kérdező kommentje:
nem tudom,h te honnan szedted,hogy én egy nap többször felteszek vmi hülye kérdést,az országban rengetegen vannak,és itt gyk-n is sokan vannak,nem teszek fel minden nap kérdést,,,és nem akartam,azt h megkérdezzék,h mekkora a farkam,ha akartam vna akkor a kérdésembe is beleírhattam vna,meg ha annyira reklámozni akarnám,akkor még képet is tennék fel róla,te tévedésben vagy én nem akarom reklámozni a farkamat meg nem akarom világgá kürtölni,h 18,5cm,egyszer ha annyi,akkor annyi,miért vagy kiakadva azon a fél centin,,,ezt a kérdést azért tettem fel,h segítséget,tanácsokat kapjak,volt,aki tudott rá rendesen válaszolni és volt aki nem,te az utóbbi kategóriába tartozol
2013. nov. 29. 18:26
 18/21 anonim ***** válasza:
55%
Olvasd vissza magad hülyegyerek hányszor térsz ki a "farkamra" szóra. Ha már élőbe nem kiváncsi rá senki akkor legalább gyakorikérdéseken legyenek mi?
2013. nov. 29. 19:50
 19/21 A kérdező kommentje:
na hányszor térek ki rá hülyegyerek?
2013. nov. 29. 20:02
 20/21 My Conserve ***** válasza:
100%

A kérdésre: az, hogy a méretére kérdezett, nem feltétlenül a melegség jele. A közös recskázás felvetése már inkább.

De a leírtak alapján visszafogottnak, vagy akár normálisnak is tűnt, szerintem szimplán meg is kérdezhetnéd tőle. De akkor fontos, hogy nyilvánvaló legyen: te nem vagy meleg, nem azért kérdezted, mert tetszik neked. Csak ezek után, meg mivel együtt laktok, már kíváncsi vagy rá.

2013. nov. 29. 22:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!