Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerinted mi számít maga mutogatásnak (provokálásnak) egy homoszexuális embertől?
Sok kérdésnél olvasom ,hogy addig nincs velük baja "amíg 4-fal között csinálják"
De szerinted mi számít annak pl ha kézen fogva sétál egy pár az már maga mutogatás ?
Engem semmi nem provokál.
Mert nem félek attól, hogy negatívan befolyásolna, vagy rontaná az én életminőségemet vagy tudatállapotomat bármi is, amit nyilvánosan csinál egy akár homo- akár heteroszexuális pár.
Csak az képes provokálni, amitől félünk. Így szül a félelem agressziót. A félelem pedig tudatlanságból/információhiányból táplálkozik.
Én meleg vagyok, de semmit nem csináltam az utcán ezek közül soha a egyik párommal sem. Én tisztában vagyok vele, hogy Magyarországon ez egy...tabu téma, ha megfogom a pasim kezét az utcán én leszek a gusztustalan féreg, jön egy csoport gárdista paraszt és félholtra vernek... Hát kösz de nekem ebből nem kell, lehet hogy jobb lenne a közérzetem ha legalább annyit megtehetnék hogy a kezét megfogjam...de ugyebár ez gusztustalan és egészségtelen...na mindegy.
Abba nem gondol bele az a sok ember, aki minket megszól hogy úgy érezzük ill. érzem hogy én vagyok a legutolsó megvetett kis porszem a világon, hogy a saját hazámban ennyit nem tehetek meg az vicc. Belehalnak az emberek ha megfogom a szerelmem kezét? Az a mély gyűlölet és megvetés amit látok az arcokon ha végig sétálnánk az utcán a párommal az elkeserítő. És akkor a sok beszólás amelyek egyike olyan mocskos hogy azt érezzük hogy kutyaszaros bakanccsal gázolnak a lelkünkbe.
Én nem sajnáltatom magam, én nem nyavalygok...tegyétek meg, eddig is megtette mindenki és meg is fogja nem is érdekel már az egész. Azt sem értem végül is miért szóltam hozzá a kérdéshez...elnézést ezért is.
"buszmegállóban időtöltési céllal smárolni, "
és az utóbbi egy évben mennyi meleget láttál ezt csinálni? csak egy számot mondj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!