Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik ez, hogy folyamatosan, átmenettel mentem át heteróból homoszexuálisba? Fiu vagyok.
Mindig is heterónak tartottam magam! Egyszer egészen véletlenül kipróbáltam a szopást! Utána szörnyű bűntudatot éreztem. Később megint kipróbáltam, akkor már jobb volt....kezdtem érezni a kéjt, az adrenalint, amikor pasikkal találkoztam és kielégítettem őket! Mára meg, már harisnyában, körömcipőben csinálom! A nőket már szinte "el is felejtettem"!
Ezek szerint teljesen átmentem homoszexuálisnak?
"Egyszer egészen véletlenül kipróbáltam a szopást"
Mármint megbotlottál, elestél, és pont úgy estél, hogy a szád valakinek a farkán landolt? egyéb esetben nehezen tudom elképzelni azt, hogy "egészen véletlenül" próbáltad ki. :D
"Mára meg, már harisnyában, körömcipőben csinálom"
Akkor nem csak a szexuális orientációd kérdéses, hanem a nemi identitásod is.
Igazatok van! Ez a "véletlenül", leírom nagyvonalakban, hogy történt! Mindig is visszahúzódó, félénk voltam nem csak a társkeresés terén, hanem az életben is. De, hangsúlyozom tényleg totál hetero voltam. Csak nőket akartam (volna)! Semmi ismerősöm nem volt, discoban is rengeteget próbálkoztam, sikertelenül! Kudarc-kudarc hátán kisért!
Egyszer csak egy ismerkedős sms-s oldalra a tv2. 811.oldalra csak találomra küldtem egy sms-t!
---és lássanak csodát!! Rögtön kaptam kapásból vagy 5 db válasz sms-t!! Ledöbbentem!! Most mi van? Hisz évekig hiába ostromoltam a nőket!! Semmi eredményt nem értem el velük! Most meg itt a fiúk kapásból 5-en is válaszoltak!!
Na, így kezdődött az egész!! Első találkozás, borzasztó nehéz volt, még öklendeztem is egészen amig haza nem értem! Majdnem hánytam!
Mára meg már szinte kívánom a faszt! Női rucikba csinálom!
homók férfiak, bárkivel csinálják. ott lehetsz sikeres
ez nem véletlen. ha öreg leszel ott is fizetned kell
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!