Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Tényleg igaz h a fiúnak a fiú...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg igaz h a fiúnak a fiú a párja a lánynak a lány?

Figyelt kérdés
Tényleg mamár az a normális ha ez így van és az a mutáció ha egy fiú a lányal van a lány pedig fiúval? Ma már a heterok a kisebbség?

2013. okt. 29. 22:20
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
29%
-_-
2013. okt. 29. 22:26
 12/21 anonim ***** válasza:
5%
Igen, kis cukikuki! ;)
2013. okt. 29. 22:32
 13/21 A kérdező kommentje:
Nem már
2013. okt. 29. 22:34
 14/21 anonim ***** válasza:
13%

Szerinted ha egy férfi egy másik férfi se..ggébe élvez, abból lesz gyerek? Nem, csak a másik ge..cis sza..rt fog sza..rni.

A nők egymással még ennyit sem tudnak elérni.

De mondok még durvábbat: Mind heterószexből lettünk. Mind du..gásból lettünk. Mind úgy lettünk, hogy apánk beleélvezett az anyánkba és ezzel megtermékenyítette őt.

2013. okt. 29. 22:36
 15/21 anonim ***** válasza:
3%
NEM ! SEmmi buzulás
2013. okt. 29. 22:55
 16/21 anonim ***** válasza:
19%
Hát, egyesek ezt akarják elhitetni, de nem kell bedőlni mindennek.
2013. okt. 30. 11:10
 17/21 anonim ***** válasza:
77%
2013. okt. 30. 15:04
 18/21 anonim ***** válasza:
100%

Hogy unatkozhattál ennyire, hogy megfogalmaztad és feltetted ezt a kérdést? Mit láttál ami így felzaklatta érzékeny lelkedet?

Senki nem mondta, hogy a homoszexualitás követendő példa lenne...Már csak azért sem, mert az orientáció nem változtatható, nem lehet ránevelni senkit, se a hetero se a homo érdeklődésre

Annyira lerágott csont már ez a téma...ha ennyire rosszul vagytok tőle minek foglalkoztok vele? Én se bírok sok mindent, nem keresek rájuk, nem olvasok róluk...Elkapcsolom a tévét, ellapozom az újságot, ha olyat látok benne ami nem tetszik vagy nem érdekel..

Én nem kérem hogy nézzétek éjjel nappal, hogy mi mit csinálunk a barátnőmmel, és meg tudom érteni, hogy ez nektek undorító, de minek kell ilyen buta, provokáló kérdéseket feltenni? És miért jó, hogy jönnek rá ilyen ostoba, trágár válaszok? Ez vicces? Vagy mi? O.o

(amúgy 14-es, te ne mondd már meg nekem, hogy én mennyire élvezem a szexet...mert megeshet, hogy jobban mint a barátnőd...ha van..)

19/N

2013. okt. 31. 00:32
 19/21 anonim ***** válasza:
84%

Mi?

Hol mondtam hogy nem élvezitek a szexet? Biztos van felcsatolható dildótok, vagy vibrátorotok. Azon kívül is biztos ollóztok, meg megoldjátok nagyon sok féleképpen, amiket elképzelni sem tudok, stb. Nem erről szólt. Csak ha nem lennének eszközök, akkor semmivel nem tudnátok egymásba hatolni. Ennyit mondtam.

Az egész 14-es válaszomat meg azért hoztam fel hogy a kérdező analógiájára reagáljak. Mert ő azt mondta és ez a lényeg, ezért született a válaszom, hogy nem-e az a természetes állapot, hogy mindenki homokos legyen. Erre mondtam, hogy lehetne, de akkor 150 év múlva nem létezne emberiség, mert a homoszexből nem lesz gyerek. Megint csak ennyit mondtam, nem többet.

Ugyanis mindannyian heterószexből születtünk, legyünk bárkik. Mindannyiunk apukái megdugták mindannyiunk anyukáit, beléélveztek, megtermékenyítették és így lettünk mi. Továbbra is a kérdező által felvetettnél maradva és a melegeket nem bántva a heterószex képes az egyik legfontosabb dologra a világon, a fajfenntartásra. Ez már lassan nem így lesz, egyre több lesz a mesterséges megtermékenyítés nyilván, meg sok módja lesz majd a gyerek létrehozásának, de az mindig igaz marad, hogy két azonos nemű ember nem képes önmagában gyereket csinálni. Ennyi és nem több. Ez a válaszom a kérdezőnek.

Egyénileg azt gondolom a homoszexuálisokról, amit a heterókról, meg a többiekről. Csinálják otthon és rendben vagyunk. Pont úgy nem akarok csókolózó melegeket látni az utcán, mint csókolózó heterókat.

Felőlem még házasodhatnak is, ha találnak olyan anyakönyvvezetőt vagy papot aki önszántából összeadja őket és nem a törvény által kötelezve.

Azzal van bajom, hogy egyesek feltűnési viszketegségben szenvednek és vonulgatnak. Ha melegekről van szó, az ő viselkedésükkel van bajom:

[link]

Ha rajtam múlna, gyereket sem nevelhetnének -bár ez most is így van-, mert ahhoz hogy valaki mentálisan egészséges felnőtté váljon, alapfeltételnek tartom hogy egy férfi és egy nő boldog kapcsolatában nőjön fel.

Az pedig hogy vonzódom a le(s)zbikus szexhez, nem álszentség. Ugyanis a vonzalom ösztöni eredetű, nem tudom én sem és egyetlen más férfi sem kikapcsolni. A szexuális vonzalmát senki nem tudja irányítani, hiszen az egészen mély, ösztönszintű képződmény. Mikor két csókolózó, egymással levő (szép) nőt látok, akkor tudat alatt az jut eszembe az ösztöneim által, ami már minden ősapámnak is 2 millió évre visszamenőleg: Hogy egyszerre, egymás után akár mindkettejüket meg lehetne termékenyíteni. Azért jó a két nő ilyen értelemben, azért van meg a szexuális vágy, mert minden férfi ott akarna lenni harmadiknak.

Különben is, ahogy nézem legalább mindkettőnknek közös az érdeklődési köre. A nők :D

Arra a shaming language-re (megszégyeníteni próbáló beszéd) meg nem is reagálok, hogy "jobban mint a barátnőd, ha van...". Kérlek ne így beszélgessünk és kerüljük el ilyenek használatát. Ha csak így lehet beszélgetni ilyenek használatával, próbálkozásokkal a másik megszégyenítésére, akkor inkább hagyjuk az egészet.

2013. okt. 31. 07:34
 20/21 anonim ***** válasza:
100%

gondolkodtam rajta, hogy elküldjem-e, az előző válaszod annyira alpári volt, hogy azt gondoltam, hogy az a megfelelő hangnem

de ebből a válaszodból kiderül hogy te legalább értelmesebb vagy mint a kérdező :D

az kifejezetten lenyűgöz hogy a képhez odaírtad, hogy egyesek és nem veszed az összes meleget egy kalap alá :)

amúgy az anyakönyvvezetővel is érdekeset mondtál...szerintem is, ha bevezetik valahol, hogy házasságot lehessen kötni, akkor ne kötelezzenek rá mindenkit, hogy adjon minket össze...mert nyilván én se akarok egy kínos szertartást, szóval jobb ha az elején normálisan visszautasít...bár valószínűleg eléggé a lelkemre veszem, de majd felvidít ha találok egy olyat aki másképp áll hozzá

mondjuk a kérdező kérdését továbbra se értem :D

2013. okt. 31. 23:02
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!