Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Homo vagyok! Miért csak a szexet élvezem?
Fiú vagyok, homoszexuális! Illetve ezzel kapcsolatban az orális és anális közösülésen kívül teljesen hidegen hagy a férfi test! Az izmok meg miegymás...számomra teljesen érdektelen! Csak a farka izgat! Meg az, hogy jól ki tudjam tágítani magam, hogy belém hatoljon!
De az, hogy egy fiúval csókolózzam vagy együtt járjak vagy bármilyen komolyabb kapcsolatot kialakítsak ez távol áll tőlem!
Akkor teljesen meleg vagyok vagy nem?
Nem kamu. Hogy sajnos vagy nem azt nem tudom. Látom Te nem tudsz autentikus választ adni, nem voltál még a Magnumba.
Pedig hidd el, így van! Szeretem a számba venni, szeretem ha dugnak. Viszont nem szeretem, ha engem szopnak és én nem dugok csak engem dugnak.
Én ennek az ellenkező vagyok. Minden érdekel a saját nemem képviselőivel kapcsolatban, csak a szex nem.
Nincs az sehol megírva hogy szeretned kell azt akivel szexelsz. Leélheted az egész életedet úgy hogy érzelmek nélkül kefélsz orrba szájba ha így esik jól. Ha meg beleszeretsz valakibe és még a szex is jó akkor szerencséd volt.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!