Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van a sulidban/munkahelyeden vélhetően meleg személy?
Figyelt kérdés
2013. szept. 15. 21:46
11/18 anonim válasza:
Nekem volt egy leszbi osztálytársam.
Ha lenne egy meleg munkatársam annak örülnék, de sajnos nincs.
12/18 anonim válasza:
valószínűleg van, bár nem tudok róla...
13/18 anonim válasza:
Mivel a "munkahelyemen" én vagyok az egyetlen alkalmazott ezért biztosan nincs. De haverom munkahelyén van jópár meleg meg leszbikus is akik nem rejtegetik ezen irányultságukat, tehát elfogadják így őket.
14/18 anonim válasza:
az előző munkahelyemen volt,de nem (csak) vélhetőleg volt meleg.
és általánosban is volt egy srác,most modellkedik.A "boys on the beach" című kép mindent elmondott.
15/18 anonim válasza:
mivel az emberek kb 10 %-a nem heteroszexuális, ezért csodálkoznék, ha pont az én munkahelyemen nem lenne meleg...egy bi van, akiről tudom, hogy az, meg akivel kapcsolatban érdekel is, hogy az, mivel az én vagyok ;)
16/18 anonim válasza:
ja amúgy az előző munkahelyemen volt egy pasi, akiről meg voltam győződve, hogy meleg, amíg ki nem derült, hogy nős, úgyhogy módosítottam a véleményem arra, hogy tuti bi (és nem szereotípia a fickó, nem nőies vagy hasonló hülye általánosítás, hanem igazi pasi, valószínűleg csak féltudatosan regisztrálta az agyam, hogy megnézett egy jó pasit vagy hasonló, pont úgy, ahogy nyilván rajtam is látszik, ha megnézek egy nőt vagy pasit, aki tetszik :) )
17/18 anonim válasza:
van, több is. semmi probléma velük. annyira elcsépelt már ez a szexualitás alapján való diszkrimináció. ki a f...t érdekel?
18/18 anonim válasza:
nekem osztálytársam az , nyiltan válalja és senkinek sincs vele baja pedig elég népszerü a szakközépbe:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!