Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Képes egy meleg férfi egy nővel szexelni?
Figyelt kérdés
Kérdésem az lenne, hogy egy homoszexuális (nem biszexuális) férfi képes-e szexuális együttlétre egy nővel. Részletek is érdekelnének, pl. mennyire nehéz elérni ilyenkor az erekciót, orgazmust stb...2013. szept. 10. 22:07
11/17 anonim válasza:
Egy férfi ha kanos a békát és a tehenet is megereszti. Egy nő azokhoz képest felüdülés.
12/17 anonim válasza:
Soha, soha..és soha az életben nem feküdnék le egy nővel. Bevehetnék egy viagrát de még úgy sem, egyszerűen úgy undorodom a hetero szextől mint a heterok a homo-tól.
13/17 anonim válasza:
elméletileg igen, orális ingerlésre feláll, bárki is csinálja, az már más kérdés, élvezi e
14/17 anonim válasza:
12-es:
Én megértem, hogy nem tetszik, de képesnek képes vagy rá.
Ugyanúgy ha pisztolyt nyomnak a fejemhez akkor én is képes vagyok megdugni egy pasit.
És gondolom neked is vannak női ismerőseid akikhez nem csak bottal lehet hozzáérni. Ha muszáj lenne, megtennéd.
15/17 anonim válasza:
nem,az osszes nos meleg pasi csak alszik/aludt az asszony mellett az agyban es a gyerekek is szuznemzessel szulettek
16/17 szamo77db válasza:
Szerintem nem zárható ki. Előfordulhat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!