Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Meleg fiúk! Ti szexelnétek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meleg fiúk! Ti szexelnétek egy sráccal úgy, hogy csak a farkát láttátok?

Figyelt kérdés
Ugyanis felregeltem egy oldalra ahol felraktam egy képet a farkamról amire tök sok levél jött. Teljesen kiakadtam. Persze idősek írtak csak, pedig egy fiatallal kipróbáltam volna, hisz ezért regeltem, mert olvastam többször h srácok jobban tudnak orálozni. Nem tudom ott is felállna-e de kíváncsi vok.

2013. szept. 1. 23:04
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%

Küld el priviben a képet és akkor eldöntöm.

16/f/meleg

2013. szept. 6. 16:11
 12/12 anonim ***** válasza:
100%

Én nem vagyok meleg, csak bi, de néztem már ilyen oldalakat. Azt nem hiszem, hogy csak idősek lennének fent, de az tény, hogy ahol engedélyezett, hogy a tagok intim képeket is mutogassanak magukról, az nem párkereső, hanem szexpartnerkereső, és nem hosszú távra, hanem egy-két alkalomra szól.

A másik, hogy biztos vannak nem kevesen, akik bevállalják a szexet úgy is, hogy csak a partner farkát, esetleg még a testét látták az oldalon előzetesen, az arcát nem. Elvégre a prostituáltak többsége is arc nélkül reklámozza magát a netes hirdetéseken, és hozzájuk is járnak a heteró pasik simán.

Ja, és még annyi, hogy én úgy tapasztaltam, a farkukkal főleg azok szokták hirdetni magukat, akiknek nagy, és akik végig vagy nagyrészt aktívak akarnak lenni. Ezzel szemben akik passzív beállítottságúak, vagy akiknek csak egyszerűen kicsi, azok az ilyen oldalakon inkább alapból a fenekükről töltenek fel profilképet. :D

2013. szept. 6. 18:28
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!