Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg kényszerítik a fiúkat az intézetben szexre?
Figyelt kérdés
A Viasaton megy éppen egy film, amiben a fiúkat orálra kényszerítették. Ezek az áldozatok utána miért nem tesznek semmit? Tényleg megesik ez még ma is?:(2013. aug. 28. 22:17
11/13 anonim válasza:
iga igaz én ott nöttem fel,volt akit kényszeritettek volt aki hagyta volt aki maga akarat...ha én elkezdenék erröl irni,nem hinnék el amik ott voltak,azt hinnék valami őrült filmrendezö találta ki... hát igy van.
12/13 anonim válasza:
azért csak írd le, én kíváncsi vagyok :P
egyébként mi a véleményed? egy gyerek jobb helyen 2 azonos nemű szülőnél, mint az intézetben?
13/13 anonim válasza:
Sajnos megesik az ilyesmi nem csak intézetben, hanem fiatalkorúak börtönében és "sima" börtönökben is.
Senki sem vesz tudomást arról, hogy ezek a gyerekek milyen lelki sebekkel kerülnek ki/vissza a nagyvilágba: totál egyedül, kiszolgáltatva és megalázva.
Egyébként nem emlékszel a film címére?
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!