Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meleg srácok! Csak én vok aki mindig megszívja?
1es, ha csak szidni akarod, felesleges ráírni a kérdésére...
Ne aggódj, nálam is ez van, csak csajokkal...
igen beparáznak és emiatt mondják le a dolgot.
melegek ők, de még nincsenek felkészülve arra, hogy találkozzanak egy szintén meleg sráccal.
camozatok is levelezés közben és akkor már jobban megismeritek egymást, megnézitek egymást , meg hasonlók és akkor már a tali is összejönn majd, mert tudja ki vagy, hogy nézel ki, hogy nem kell parázni tőled
akkor tuti a para miatt, más megoldás nincs rá.
nem hiszem , hogy csak szórakozni akartak veled, beparáztak.
én a helyedbe rájuk írnék, hogy most akkor mi van, szeretnének valamit vagy nem:)
velem még nem volt ilyen, de lehet csak azért, mert idősebbekkel ismerkedem és ők azért már kevésbé "parásak"...:)
viszont sokszor hallani hasonlót, szóval nem egyedi az eseted, azért ne add fel, lehet egyszer majd kifizetődik:)
Én is paráztam. :D
Eddig csak azzal találkoztam akihez nem nekem kellett mennem o:
Akkor is gondolkodtam azon h visszafordulok, de végül is kellemesen sikerültek a dolgok o:
16/f
Nálam volt olyan, hogy én mentem egy sráchoz, hogy jött hozzám vki, hogy fél útig utaztunk mind2en, de mindig összejött. Amúgy nagyon parás srác vagyok, sokszor gondolkoztam ilyen "randi" lemondásán, de én sosem mondtam le, és egyik srác sem a sok közül, akikkel találkoztam. Nem tudom, minek köszönhetem, talán szerencsés vagyok. :)
15/f/bi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!