Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meleg srácok! Nektek egy kezdőt felavatni olyan, mint ha szűzzel lennétek?
Figyelt kérdés
Én kipróbálnám milyen ha srác elégít ki.:)2013. aug. 15. 15:49
1/9 anonim válasza:
Igazából fiúknál úgy enbloc szüzességről beszélni kicsit irreleváns, miután nincs szűzhártya. De ha úgy értelmezzük, hogy a szüzességnek semmi köze nincs a szűzhártyához, hanem nemes egyszerűséggel annyit jelent hogy az illető nem feküdt még le senkivel se, akkor van értelme. És persze első esetben jobban kel figyelni, óvatosabbnak kell lenni :)
Mondjuk én voltam már úgy sráccal, hogy utólag mondta hogy neki az volt az első...
Próbáld ki ;)
3/9 anonim válasza:
nekem olyan, de csak ha én vagyok az aktív fél
5/9 ftf1983 válasza:
Van egy varázsa, ha olyan sráccal szexelsz, akinek Te vagy az első pasi szexuálisan, főleg, ha megdugod :P de tény, hogy illik jobban figyelni rá!
6/9 anonim válasza:
Hali :) még énse voltam senkivel sajnos mien az első szex? 17/F
8/9 anonim válasza:
Sztem elég 'szüzies' lehetaz élmény sztem stimmel a hasonlat...
Igaz még szüz lannyal sem voltam.
Ja, sráccal meg egyáltalán nem, ha megvolt, majd kérdezd meg öt... rokonszenves, fiatal, vékony skacok, sztetek milyen? ;)
29F
9/9 anonim válasza:
Sziasztok!
Van itt olyan, aki dél-dunántúli? :)
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!