Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Ha egy szép férfitesttől...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy szép férfitesttől merevedésem van, akkor homokos vagyok?

Figyelt kérdés
Csak lányokkal volt eddig dolgom, és igazából rájuk indulok be, de ez a jelenség egy kicsit zavar, amikor pl. modellfiúk kifejezetten szép, félmeztelen testét látom itt-ott a neten...

2013. aug. 8. 14:44
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
81%

Akkor lehet, csak hajlam.

#4 voltam.

2013. aug. 8. 17:41
 12/19 anonim ***** válasza:
81%
aha
2013. aug. 8. 18:23
 13/19 anonim válasza:
89%
a tudatalattidat nem tudod becsapni,attól még hogy irtózol az együttléttől egy férfival,attól még lehetsz biszex.hiába szép férfi modell.hím nemű. nem kell ettől parázni.az állatvilágba is létezik biszexualitás,homoszexualitás,ugyanúgy ahogy az embereknél.szerintem ők sem izgulnak,meg undorodnak emiatt.ilyen egyszerű a dolog.majd megbarátkozol vele.
2013. aug. 8. 21:10
 14/19 anonim ***** válasza:
86%

Kapsz egy egyest a Kinsey skálán.

Amúgy meg kit érdekel, dugj azzal akivel jólesik ;)

2013. aug. 10. 18:12
 15/19 anonim ***** válasza:
81%

ha felàll akkor kivânod.lehet ki is vered râ.akkor kivânod.ha kivànod meleg vag

y.ezt nem tudtad?

2013. aug. 14. 00:04
 16/19 masat4 ***** válasza:
82%
hetero is lehetsz,, csak egy kivancsi idoszakadodat eled
2015. júl. 30. 21:12
 17/19 anonim válasza:
65%
Full meleg vagy, én is így kezdtem a szakmát :)
2015. dec. 6. 20:16
 18/19 anonim ***** válasza:
82%
Nekem is így kezdődött. "Lányokal szexelnék, férfiakkal SOHA." De az uszodában nekem is mindig felállt a szép srácokra. Majd szép lassan (10 év alatt) eljutottam oda, hogy 18 éves koromra bevallottam magamnak, hogy biszex vagyok, és mostmár ott tartok, hogy néha jobban kívánom a f szt, mint a p ncit... Nem azt állítom hogy veled is ez van, és biztos biszex vagy, de lehetséges, uhogy érdemes ezzel is számolnod. 19/f
2018. febr. 13. 22:32
 19/19 anonim ***** válasza:

A tudatlanság sajnos ide vezet, meg ez a buta kategorizálás.

Bizony, van ilyen, hogy valakinek izgató a test, de szexet nem akar, és ez így is marad.

Csak ezt az okos kategóriakényszeresek még nem nevezték el.

2020. szept. 22. 07:11
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!