Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyes felmérések szerint a lakosság 9%-a meleg! Ez óriási szám, akkor csak Magyarországon 900 ezer meleg él? Létezik ez?
De ha hiszünk a jó öres Kinsey-nek, akkor a kb. 500 ezer meleg mellett csupán 500 ezer a kőkemény hetero és mindenki más biszexuális, csak eltérő mértékben... Na az milyen durván hangzana, gondolj csak bele! :D
(speciel én örülnék neki hehe)
En olvastam egy cikkben hogy tisztan meleg az kb 5-7% tisztan leszbikus 2-3% (ebbe nem tudom hogy beleszamoltak-e a rejtozkodoket)
Ez lenne a 10% amirol mindenki papol es kihangsulyoznam, hogy ebben NINCSENEK benne a biszex emberek. A biszexekkel egyutt szerintem kb 20-25%ig siman elmenne a merce, mert ugyse kotik az orrodra.
Es mar azt is biszexnek nezem aki, csak kivancsi, vagy csak egy srac egyszer matak reszegen lepippantotta, vagy egy ittas csok egy haverral.
#23: sötét vagy mint az éjszaka :D :D
Bár régi kérdés, de igen, megközelíti a meleg,leszbikus, biszex emberek aránya a 9%-ot a felnőtt népességen belül. Egészen pontosan Magyarországon a lakosság 8%-a nem heteronak vallja magát az Ipsos 2023-as felmérése alapján. Brazilíában ez az arány 14%! Ebben azok, akik még maguknak sem vallják be a másságukat, természetesen nincsenek benne. Az USA-ban a 18-23 közötti felnőttek 28%-a már LMBTQIA+ embernek vallja magát.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!