Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mért nem küld képet? (meleg téma)
Figyelt kérdés
Megismerkedtem egy sráccal egy közöségi oldalon,bejövök neki.Engem látott már képen.De mikor megkérdezem tőle, mikor küld mindig azt mondja holnap,vagy mindig valami kifogást keres.Nagyon beleszeretem,mert nagyon kedves és aranyos.Tudom eléggé hülyén hangzik,de nem tudom mit tegyek:( Szinte egésznap azt lesem,mikor jön fel az oldalra. Értelmes válaszokat kérek. köszy. Melegfiu2013. jún. 18. 16:54
11/14 anonim válasza:
kamus / képgyűjtő / 60 éves nagypapi aki nem merte fiatal korában felvállalni szexualitását és most egyedül él
12/14 A kérdező kommentje:
Tegnap este megint irkáltam vele. Azt irta hogy majd ma,de a megegyezet időben nem jött:( Elején annyira jo volt velem:( Most meg szinte le sem Sz..:(De mért nem mondja meg hogy nem akar? De azt irja küld.De még a E-mail-om se mentete el azt hiszem.Már jo ideje ismerem ,eddig volt másik pasija az oldalon.Annak álítólag küldöt képet. Mért csak nekem nem? Rosszul esik az egész.
2013. jún. 19. 16:15
13/14 anonim válasza:
Az ilyen sz*r oldalak tele vannak ilyen emberekkel, nem is érdemes foglalkozni velük. Kifordul a belem ezektől.
14/14 anonim válasza:
Jól írta aki írta h mik lehetnek az okok. Én szívesen beszélgetnék veled. Sajna én is jártam így:( Nagyon rossz érzés. Én volt h kiderítettem (ahogy tudtam) h ki az és kiderült egy idős pasas
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!