Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan, milyen jelekből (külső és viselkedés) lehet megtudni, hogy egy lány leszbikus, vagy sem?
Na az első válaszoló bemutatta, hogy miért értelmetlen hozzászólnia olyannak a témához, akinek fogalma nincs róla.
Nincs különleges egyértelmű jel, ami minden esetben árulkodó lenne. A legtöbb lányos leszbikusról meg nem mondaná senki, hogy az (én is ilyen vagyok).
A fiúsabb stílusúakról már könnyebb gyanakodni, de az se biztosíték...
Én amit leginkább figyelek azok a szemek. A tekintetből rálehet könnyen jönni, hogyan néz rád. Ha megvan az a bizonyos szikra a tekintetében, ami jelzi, hogy úgy néz meg téged, mint aki tetszik neki, azt észre lehet venni... már ha tudod miről beszélek :) Nekem elég jól megy ez, de sokaktól hallottam, hogy ők nem ismerik azt a tekintetet...
Ilyenkor szoktam ajánlani, hogy keress valakit, akiről tudod, hogy bejössz neki és figyeld hogyan néz rád. Na az lesz az, amit másnál is keresni kell.
második válaszoló, teljesen ugyanígy vagyok, ahogy te:)
bár én még a mozdulatokat szoktam figyelni, elég árulkodó tud lenni.
2. válaszolónak van igaza, rólam se mondaná meg senki, hogy leszbikus vagyok, csak ha ismeri azt a tekintetet :)
én azt leszbi-nézésnek hívom egyébként :D
19/L
Ritkán mustrálok lányokat. Különben meg azért mert valaki leszbikus nem csorgatja a nyálát minden nőre, és nem bámulja őket, mint borjú az új kaput.
Az identitás és a orientáció, két külön dolog. Az identitás, hogy valaki fiúnak vagy lánynak érzi magát. Az orientáció, hogy az azonos vagy az ellenkező nem vonzza. Ha valaki fiús, még nem biztos, hogy a lányokat szereti. Viszont sok nőies lány szereti a lányokat - ahogy azt már előttem többen leírták itt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!