Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Homo fiúk! Ti is éreztétek az az Örömöt, amit a Magnumban éreztetek? Vidék után Pesten?
Kérdésem inkább a vidéki homo fiúknak szól, személyes tapasztalatom után. Vidéken, olyan mértékű az elutasítás, a megbélyegzés, hogy szinte szégyen, bűn ha valaki beismeri magáról vagy vállalja a külvilág felé! Vidéki városokban vagy falukban, olyan kockafejű, begyöpösödött emberek vannak, hogy elítélik a melegséget a többi falunépe meg szintén elítéli a másságot.
Vidék után felmentem Pestre, beléptem kicsit félszegen, szégyenkezve a belémnevelt "vidéki" felfogás után a Magnumba és azt vettem észre ez itt már évek óta elfogadott. Teljesen normális emberek vannak, sokfélék és nyitottak a világra.
4@. Nem gondolom én azt, hogy ezt ilyen ellenségesen, elvakult elnemfogadással kellene véghezvinned!
Magnum egy kiváló meleg szauna, van ott kondigép, tv, Internet, pc, lehet pizzázni ismerkedni, lazulni!
6-os. Azt hiszem érthetően leírtam a legelső kérdésemben.
Amit írtam az a személyes tapasztalatom. Pesten teljesesen nyugodtan lehet menni a járdán a Magnum felé....
Sokféle ember van, úgy éreztem ott önmagam adhatom és nem kell szégyenkeznem, hogy meleg vagyok vagy meleg szaunába megyek....
De, képzeld el ezt vidéken!! Ha nyílna egy meleg szauna, szinte szétvernék az emberek....aki bemenne oda, leköpnék, megbélyegeznék...az az ember ott nem élhetne nyugodtan! (mivel mindenki, mindenkit ismer kis községekben, városokban).
Mindezt szem előtt tartva, leírtam, hogy mentem először a Magnumba....utána ott rádöbbentem ez az igazi Főváros!
És Budapest még mindig kicsit vidéki, homofób mondjuk egy német nagyvároshoz képest.
Tarlós...pfff.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!