Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak én vagyok ilyen? O_o

cuki. nem foglalkozom vele.
jó a neved :D

Nekem teljesen mindegy ki kihez vonzódik, amíg nem bánt másokat vele.
18/L

Azt, hogy lányként sose értettem pl hogy ha 2 lány smárol az 'szexi', de ha 2 fiú az 'undi', ha meg egy fiú meg egy lány, akkor jön a 'miért kell mindenki előtt?????'...
én hetero vagyok, de ha más nem, akkor az nem az én dolgom...
szerintem nem aranyos, de nincs semmi közöm hozzá, ha boldogok, legyenek együtt
"love is love" :D

Igazából több oka lehet a kiközösítésnek:
A butaság,hogy aki más,az már rosszabb,értéktelenebb.
Az irritálás,hogy rengeteget feltűnősködnek,konkrétan felvonulgatnak,ha valaki haragszik,egyből azt hiszik,hogy azért,mert ő más irányultságú.
A férfi/női szerep látszólagos nem be teljesítése,hogy sokan úgy érzik,hogy egy férfi akkor férfi,ha pl kocsmázik,bagózik,és nőkkel dug.Közben meg a jellem,a felelősségteljes döntések tesznek valakit férfivé.
Én nem vagyok meleg,és engem is irritál sokszor,a sok felvonuló barombi.De a tisztességes,beolvadó fajta nem zavar.Ez épp ugyanaz,mint a cigány kérdés.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!