Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Most mi vagyok?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most mi vagyok?

Figyelt kérdés
A kérdésem a szexualitásom megítélésére vonatkozik, miszerint hetero- avagy homoszexuális vagyok-e, ugyanis már nem tudom eldönteni. Volt nemrég egy osztálykirándulás, ahol eléggé felöntöttem a garatra, (megittam egy üveg vodkát, és vagy két-három pohár bort-nem vagyok rá büszke :( ) és az történt, hogy a létező összes lányra rámásztam elég erőszakos módon, de a fiúk nem érdekeltek, viszont tudtam, hogy a lányokkal nem tudtam volna kezdeni semmit, mert sajnos (nagyon bánom) nem tudnak szexuálisan vonzani, csak a fiúk (persze ott se mind, csak az igényesebbje, és ez az osztályra nem vonatkozik, mert ott kifejezetten taszítanak). Tudom persze, vagy legalábbis gondolom, hogy homoszexuális vagyok, (ezzel már megküzdöttem, volt már öngyilkossági kísérletem, szóval nem vagyok rá büszke) de akkor miért másztam rá a lányokra, ha nem is vonzottak, és nem is tetszenek egyébként (ha hetero lennék se tetszenének, mint ahogy a többi fiú osztálytársamnak sem). Talán a belső énem jött volna elő, aki legszívesebben hetero lenne, de a testem megakadályozza? Vagy esetleg nem is vagyok meleg? De akkor józanul miért a fiúk tetszenek, és nem a lányok? ÉRTELMES VÁLASZOKAT KÉREK!!! Össze vagyok zavarodva!

2013. jún. 5. 20:56
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

A kérdező nem lány, hanem srác.

Lehet, hogy, ahogy az előttem szóló is írja, biszexuális vagy, ez nem a telejósda, hogy messziről látatlanban megítéljem. ;)

Viszont, ha igaz a teóriám, és titokban tartod, hogy meleg vagy, akkor szerintem egyszerűen csak egy olyan meleg srác vagy, aki tele van elfojtásokkal, és ezek a gátlásaid annyira mélyek, hogy még részegen sem engedték meg neked, hogy eláruld magad.

A fogalmazásodból, és abból, amiket írsz magadról, egyértelműnek tűnik, hogy egy finom és érzékeny meleg fiú vagy. (Egy hetero srác nem lenne képes ilyen cizelláltan fogalmazni, és nem azt szégyellné, hogy ivott, hanem azt, hogy "csak annyit"...)

Egyébként, akárhogy is van, ne ess kétségbe. Nem kell okvetlenül kategorizálnod magad. Az emberek szeretnek címkézni, mert úgy biztosabban érzik magukat a nagyvilágban, pedig sokszor értelmetlen.

Nekem pl (szintén meleg vagyok) vannak nagyon nőies kolléganőim. Szépnek látom őket, a férfiillemnek megfelelően udvarias és előzékeny vagyok velük, időnként megeresztek egy-egy bókot is, ha helye és ideje van. Férfiként viselkedek velük, de semmiféle szexuális vonzalmat nem érzek feléjük, és nem zavarodom össze, hisz egyértelműen tudom mindeközben, hogy a férfiakhoz vonzódom.

27 F

2013. jún. 5. 21:23
 12/20 anonim válasza:
Hány éves vagy?
2013. jún. 5. 21:23
 13/20 poiu ***** válasza:
100%
Ez elég bonyolult... Hány éves vagy? Amúgy egy üveg vodka + bor után nem a valódi személyiséged jön elő, hanem a modoros.
2013. jún. 5. 21:24
 14/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm az további válaszokat is, egyébként 18 éves vagyok és előző, hogy értetted azt, hogy a modoros?
2013. jún. 5. 21:32
 15/20 kovpet ***** válasza:
100%
Szerintem meg mindegy, hogy mi vagy. Nem számít. Nem kell besorolnod magad sehova. Úgy élj, ahogy neked jó, csak ne árt másoknak. Más nem számít.
2013. jún. 5. 21:34
 16/20 anonim ***** válasza:

Hogyha a férfiak láttán, gondolatára gyakran/szinte mindig megtelik a barlangostested vérrel, míg a nőkére szinte soha, akkor homoszexuális vagy. Szóval nem az ember dönti el, de a farka. (Persze nemen belül mindenkié válogat, ki érdekes és ki nem)

Bár részegen "rámászhattál" lányokra, ha közben nem érzékeltél nemi izgalmat/nem közösültél velük, akkor az úgy semmit nem jelent.

Szükségtelen emiatt öngyilkosságot is elkövetni... Attól még homoszexuális maradsz, csak halott homoszexuális. Vagyis semmivel sem kerülsz közel ahhoz az elérhetetlen célhoz, hogy te határozd meg, kire-mire indul be a gépezet.

2013. jún. 5. 21:44
 17/20 anonim ***** válasza:
100%

Osztom kovpet véleményét!

Egyébként a modoros szerintem azt jelenti, amit feljebb én is írtam neked, hogy hiába rúgtál be, a gátlásaid még akkor sem oldódtak fel teljesen, alapvető szinten észnél voltál, tudtad, mi az, amit a normák szerint lehet, és mi az, amit nem...

Különben az is igaz, amit valaki írt, hogy ez a duhajkodás önigazolási kísérlet is lehetett nálad.

27 F

2013. jún. 5. 21:45
 18/20 poiu ***** válasza:
Modoros: a legtöbb ember azt hiszi, hogy a pia előhozza a valódi személyiséget. Lehet, én azt látom, hogy a részegek többsége szánalmasan modoros, erőltet egy témát, próbál okosan beszélni, amikor beszélni alig tud és a szexuális megnyilvánulások is gyakran modorosak, nem természetesek. Szóval ezt józanul kell eldöntened, de kicsit bizonytalan vagyok ... :-)
2013. jún. 6. 08:16
 19/20 anonim ***** válasza:

Szerintem bi,ha részegen csajokra mászik,akkor egy idő után ha csak homokos kapcsolatai lennének hiányoznának a lányok.

Most valószínűleg azért érez nagyobb vonzalmat a fiúk iránt,mert azt az énjét titkolni kell és a tiltott gyümölcs édesebb.

Én például mi vagyok.Kislányos típusú csaj vagyok,nagyon férfias a párom,imádom a a férfias testét,mégiscsak leszbi videókra tudok masztizni na.És jó lenne már kipróbálni valami hasonló vékony testalkatú kis mellű lánnyal,mint én vagyok (de nincs időm keresgélni)

Na most akkor én mi vagyok.Hetero vagyok,bi vonásokkal,de erősebb a hetero,mert azért uncsi csak,ha nyali van.

2013. jún. 6. 08:36
 20/20 anonim ***** válasza:
szerintem jóval kevesebb a 100% heteró embert mint gondolnánk. nem lehet szerintem három csoportba sorolni az embereket hogy hetero, bi vagy homo...gondolom csak azért másztál rá lányokra mert talán tudat alatt még ellenkezel. de ha nem tudnál mit kezdeni egy lánnyal és inkább fiúval tudod magad elképzelni akkor inkább homoszexuális vagy. esetleg bi, aki jobban húz a fiúk felé. nincs ezzel semmi gond. lassan már csak magyarországon nehezedik ekkora nyomás (a környező országokhoz képest) a homoszexuális emberekre emberekre. sajnos.
2013. jún. 10. 13:07
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!