Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Homo fiúk! Ti szerettek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Homo fiúk! Ti szerettek alkalmi ismeretségeket, kapcsolatokat kialakítani nyilvános wc-ben?

Figyelt kérdés

Már többször volt nyilvános wc-ben sex kapcsolatom.

Általában orálisan elégítettem ki a partnert. De, volt már, amikor análisan is megdugtak.

2013. máj. 14. 13:04
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
25%
58%-nál tartok. Egyfolytában valaki le lájkol. Ki akar közösíteni!!! Segítség!!
2013. máj. 14. 13:07
 2/19 anonim ***** válasza:
0%
Nem értem. Mi az értelme????? Hány százaléknál Dobnak ki???? Válaszolj Idegen.
2013. máj. 14. 13:11
 3/19 anonim ***** válasza:
88%

Igaz nem homo hanem bi vagyok, de még a gondolatától is rosszul vagyok a nyilvános wc-től!!

Eleve az alkalmi ismeretségnek sem vagyok a híve, az említett helyszínt pedig elkerülöm még a rendeltetés szerű használatbavételtől is.

Nem csak magammal szemben, hanem a környezetemre is igényes vagyok, ami rólad szerintem nem mondható el!!

2013. máj. 14. 13:12
 4/19 anonim ***** válasza:
43%
Kérem az adminokat hogy hozzanak már létre egy homo kategóriát is.
2013. máj. 14. 13:23
 5/19 anonim ***** válasza:
2%
Admin!! Turbózd fel a százalékomat! Légy szíves.!
2013. máj. 14. 13:24
 6/19 anonim ***** válasza:
0%
Elég undorító vagy, és nem a ratyiságod miatt...
2013. máj. 14. 14:26
 7/19 anonim ***** válasza:
79%
én bi vagyok.és szerintem ez borzasztó,lealcsonyitó...olyan utszéli szopós qrva feelingje van.sosem bennék bele.
2013. máj. 15. 16:18
 8/19 A kérdező kommentje:

Hidd el, sokan rákényszerülnek erre! A mai Társadalom még nem elfogadó a melegek iránt! Sok meleget hajt a vágy a szexualitás a szexelés felé és nem olyan egyszerű ám nekik partnert találni! Főleg, ha már középkorúak vagy épp nem Adoniszok!

Heteróknak sem könnyű a partnerkeresés és találás, de mégis könnyebb helyzetben vannak, mint a homók!

Lehet, hogy sokan elítélik ezt a nyilvános wc beli dolgot, de a kényszer nagy úr!

2013. máj. 15. 17:10
 9/19 anonim ***** válasza:
84%
Ez "a kényszer nagy úr" elég hülyeség. Én is meleg vagyok, mégis tudok kulturált körülmények között ismerkedni, nem pedig az állati ösztöneim hajtanak. Azért annyira spártai körülmények között nem élünk már mi sem...
2013. máj. 15. 18:25
 10/19 anonim ***** válasza:
84%

Itt most mindenki lefikázza a kérdezőt, de akkor miért vannak a lyukak a WC-kben ?

A melegek 80 %-a volt már ilyen helyen. Aki azt mondja, hogy nem , az nem mond igazat.

2013. máj. 15. 21:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!