Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Anális szexnél ki tudok tágulni? (meleg)
Smells like fish!!
A barátnődtől is meg szoktad ezt kérdezni?
Előző kommentálónak:
Hogy lehetsz ennyire sötét?
Ha te heteró vagy akkor értem.
De homofób azért már ne.
És ne szóld le a meleg társadalmat.
Ezzel csak azt reklámozod hogy TE vagy szánalmas,hogy csak a szavakon tudsz lovagolni.
*ELNÉZÉST*
10 válaszadónak ment!
Ne legyetek már ennyire kulturálatlanok!
Akármennyire is nem szeretjük,sajnos a melegek köztünk élnek,ezt el kell fogadni!
Gusztustalannak természetesen tényleg gusztustalan ez a kérdés,ez nem is vitás,de sok heteró is tesz ki ilyen jellegű kérdést!
Magyarországon elég kevés homoszexuális férfi él,így azért szerencsésebbnek mondhatjuk magunkat.
Annak pedig kifejezetten örülök hogy ilyen téren elég intoleránsak vagyunk,ami azért elég nagy büszkeség,hisz egy természetellenes dologról van szó,ezt (pár kivétellel)minden heteró tudja.
Utolsó!
Tévbedésben vagy!
Mi ezerszer kultúráltabbak vagyunk a heteró b.ziskodó gyülölködö embereknél.
Nagyon sok meleg festő,szobrász,divvatervező nevéhez fűzhető igen sok érték!
Ezt jó lenne figyelembe venni,mielőtt nekiálnál másokat szapulni!
ma 15:32
Nem vagyok benne biztos,hogy csak és kizárólag a melegeknek van jó érzékük a széphez,és a jóhoz,de a te nevedhez minden köthető,csak a helyesírás nem,ebben viszont biztos vagyok!
Nem azért lesz valakiből jó művész, mert meleg...hanem azért, mert nyitott. Vannak konzervatív homoszexuálisok is.
A természetellenesség pedig már csak azért sem jöhet szóba...mert létezik. Ez pontosan olyan buta szó, mint a természetfeletti.
Ami pedig van, működik, magától...az természetes.
"Magyarországon elég kevés homoszexuális férfi él"
Ez aztán nem semmi benyögés!! :)))
Édesem! Az arányok mindenhol ugyan azok.
Az más kérdés, hogy egy bigott, intoleráns országban csak kevesen merik felvállalni, a legtöbbjük félelemben él.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!