Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Az ujjak hosszából valóban...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az ujjak hosszából valóban megállapítható, hogy valaki homoszexuális-e vagy nem?

Figyelt kérdés
[link]

2013. febr. 9. 19:08
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
Micsoda hülyeség.
2013. febr. 9. 19:36
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
Ahogy elnézem a képet és a kezem rám ez nem stimmel.
2013. febr. 9. 20:14
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
ez hülyeség. nem stimmel nálam sem
2013. febr. 9. 20:39
 14/18 anonim ***** válasza:
79%

előző vagyok.

legalábbis lehet van igazság abban a cikkben, de ez a kép nem feltétlen az igazságot tükrözi :P

2013. febr. 9. 20:42
 15/18 FDra ***** válasza:
100%
Wow, ezek szerint meleg férfi létemre én egy heteró nő vagyok? KÖSZÖNÖM, HOGY EZT MEGTUDHATTAM! :DDD
2013. febr. 10. 13:41
 16/18 anonim ***** válasza:
20%

a meleg férfi agyának szerkezete hasonlít a heteroszexuális nőéhez utolsó... ezért az ujjak is hasonlíthatnak...

ez az ujj alapján megállapítós dolgot már korábban is olvastam, gyorsan le is teszteltem a családban és a meleg ismerőseim között, és valóban így van. nekem is hosszabb a mutatóujjam.

2013. febr. 10. 15:10
 17/18 anonim ***** válasza:
100%
Ez csak arra jó, hogy tudjuk, hogy az adott egyén inkább férfiasabb vagy nőiesebb, belső értelemben véve is. De annyira nem megbízható, hogy ebből levonjuk következtetésként, hogy homoszexuális.
2013. márc. 2. 21:41
 18/18 anonim ***** válasza:
100%
Nagy baj lehet velem, mert nő vagyok, de a mutató ujjam hosszabb... ilyen kategória pedig nincs. Hajjajj el kéne gondolkodjak, van-e még értelme így az életemnek...
2013. márc. 3. 01:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!