Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az ujjak hosszából valóban megállapítható, hogy valaki homoszexuális-e vagy nem?
2013. febr. 9. 19:08
12/18 anonim válasza:
Ahogy elnézem a képet és a kezem rám ez nem stimmel.
13/18 anonim válasza:
ez hülyeség. nem stimmel nálam sem
14/18 anonim válasza:
előző vagyok.
legalábbis lehet van igazság abban a cikkben, de ez a kép nem feltétlen az igazságot tükrözi :P
15/18 FDra válasza:
Wow, ezek szerint meleg férfi létemre én egy heteró nő vagyok? KÖSZÖNÖM, HOGY EZT MEGTUDHATTAM! :DDD
16/18 anonim válasza:
a meleg férfi agyának szerkezete hasonlít a heteroszexuális nőéhez utolsó... ezért az ujjak is hasonlíthatnak...
ez az ujj alapján megállapítós dolgot már korábban is olvastam, gyorsan le is teszteltem a családban és a meleg ismerőseim között, és valóban így van. nekem is hosszabb a mutatóujjam.
17/18 anonim válasza:
Ez csak arra jó, hogy tudjuk, hogy az adott egyén inkább férfiasabb vagy nőiesebb, belső értelemben véve is. De annyira nem megbízható, hogy ebből levonjuk következtetésként, hogy homoszexuális.
18/18 anonim válasza:
Nagy baj lehet velem, mert nő vagyok, de a mutató ujjam hosszabb... ilyen kategória pedig nincs. Hajjajj el kéne gondolkodjak, van-e még értelme így az életemnek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!