Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Mi bajuk az embereknek a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi bajuk az embereknek a homoszexuálisakkal? Én nem vagyok az, de engem kicsit sem zavar az ilyesmi. Ő dolguk. Másokat miért zavar?

Figyelt kérdés

2013. jan. 26. 12:59
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%

Az a baj a meleg közösséggel, hogy túlságosan azt hangoltatja, hogy a házasságért harcol, vonul, miközben ez csak a jéghegy csúcsa. Sok homoszexuális ember lesz öngyilkos, mert a homofób környezet nem hagyja élni. Szekálják, megalázzák őket.

A homofóbia a legnagyobb probléma. Az ellen kell harcolni, nem pedig a házasság.

2013. jan. 26. 16:31
 12/19 anonim ***** válasza:
92%

16:25

Több ezer homoszexuális ember élete maga a pokol a homofóbia miatt. Tényleg az a nyamvadt házasság a legfontosabb?

Mért kell ezt úgy hangoztatni, mintha a melegeknek ez lenne a legnagyobb problémájuk?

2013. jan. 26. 16:33
 13/19 anonim ***** válasza:
0%

"félreértés ne essék, az egyházi házasságból mi sem kérünk. mi a demokrácián alapuló házasságot akarjuk, a kettő pedig nem ugyanaz."

A házasság az egyházi házasságot jelenti (az, hogy közben lett egyházon kívüli hivatalos formája csak egy dolog).

2013. jan. 26. 21:59
 14/19 anonim ***** válasza:
83%
nekünk az egyházi forma ugyan nem kell... csak a polgári.
2013. jan. 26. 22:05
 15/19 anonim ***** válasza:
100%

21:59

Évezredekkel az egyház előtt is volt már házasság.

2013. jan. 27. 02:21
 16/19 kovpet ***** válasza:
100%

"A házasság az egyházi házasságot jelenti"

Nézd már meg a dátumot, légy szíves. Az évszázadot is elég lesz...

2013. jan. 27. 11:27
 17/19 anonim ***** válasza:
100%

"A házasság az egyházi házasságot jelenti "

nem is tudtam, hogy az ateistáknak tilos házassodniuk..

2013. jan. 27. 17:29
 18/19 anonim ***** válasza:
0%
Nem tilos, az egyneműeknek tilos. ;)
2013. jan. 27. 19:47
 19/19 MrPifta ***** válasza:

Soha nem értettem, miért gond az, ha 2 ember szereti egymást.

A melegeket szerintem azért utálják sokan, mert nem tudják, mi az. Ha ismernének meleget, és látnák, hogy ugyanolyan jól dolgozik, hogy ugyanolyan szerető testvér, hogy ugyanolyan segítőkész barát, akkor rájönnének, hogy tulajdonképpen nagy külöbség nincs az ő életük és a sajátjuk között.

2013. márc. 10. 13:02
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!