Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Melegek! Ha egy gyönyörű...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melegek! Ha egy gyönyörű elkezdené izgatni a férfiasságotokat, akkor sem állna fel? 18 hetero nő

Figyelt kérdés
Csak kíváncsiságból kérdezem.

2012. dec. 29. 18:35
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
100%
Akkor raksz ide magadról képet? Már kiváncsi vagyok milyen szép lehetsz, ha tényleg supermodel vagy, akkor nyilván fotóztak már nem egyszer a képeid pedig divatmagazinokban és honlapokon is megjelenhetett, ezért mivel híres vagy nem kell félned, hogy felismerünk...
2012. dec. 30. 00:06
 22/34 A kérdező kommentje:
Mivel híres vagyok, nem kell félnem hogy felismertek? Ebben nem látom a logikát. De nem vagyok celeb vagy ilyesmi. Csak a divatszakmában is mernek sokan. Amúgy most Párizsban vagyok. Még maradok is 1 hónapig, egy divatfotózáson veszek részt :)
2012. dec. 30. 00:10
 23/34 anonim ***** válasza:
100%
Azért írtam, mert itt sokan azért nem mernek képet kirakni, vagy kitakarják a fejüket, mert félnek hogy ismerősök osztálytársak felismerik őket, mivel te model vagy ezért nem gázos, ha képet raksz ide, érted :)
2012. dec. 30. 00:14
 24/34 A kérdező kommentje:
Azért amilyen témában kérdeztem, nem szeretném ha ismerősök meglátnák vagy hasonló...
2012. dec. 30. 00:16
 25/34 anonim ***** válasza:
100%
Hát jó :( azért próbálkoztam, mert majdnem minden válaszodba belecsempészted, hogy szép vagy.
2012. dec. 30. 00:19
 26/34 A kérdező kommentje:
Felrakok egyet arc nélkül. Bár az emberek szerint az arcom tesz különlegessé. [link]
2012. dec. 30. 00:24
 27/34 IamME21 ***** válasza:
86%

Nyilvánvalóan Párizsban vagy, és nemzetközileg elismert szupermodellként tevékenykedsz. (Remélem érzed az iróniát, kedves unatkozó 15 éves) bocsi az offért

Egyébként nem tudom. Voltam már nővel. Nem volt rossz, de egyszerűen semmi olyan nem volt benne, amiért újra kipróbálnám. Szerintem nem izgatnál fel. (Ja, és ha legközelebb kamuképet töltessz fel, akkor ne Google-ről szedd le, és tedd fe képfeltöltésre. Meg tanulj meg hazudni. Ha gondolod írj privit, segítek :D )

2012. dec. 30. 01:21
 28/34 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó, ez jó volt :D
2012. dec. 30. 01:34
 29/34 A kérdező kommentje:
Miért gondoljátok, hogy kamuképet tettem fel? :D
2012. dec. 30. 01:41
 30/34 anonim ***** válasza:
100%

kedves kérdező.

természetesen felállna, sőt, gyereket is tudnék csinálni. nem attól vagyok meleg, hogy nőre nem áll fel, hanem mert nem tesz boldoggá, nem vagyok szerelmes nőbe, hanem férfiba. vili? :)

2012. dec. 30. 11:41
1 2 3 4

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!