Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Mit tegyek, ha a szomszéd...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, ha a szomszéd házból megláttak, hogy szexelek egy sráccal? (Én is fiú vagyok. )

Figyelt kérdés
Elfelejtettük behúzni a függönyt, a szomszéd ház teraszáról pedig pont idelátni, ha ég a villany. Utána néztük, hogy többen kint vannak a teraszon. :(

2012. dec. 25. 22:00
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:

"Szenteste házibuli?"

Ez nekem is furcsa, mivel úgy tudtam, hogy a szomszédból elutaznak és nem is lesznek itthon az ünnepek alatt. De úgy látszik, csak a szülők mentek.

2012. dec. 25. 22:24
 12/20 anonim ***** válasza:
84%

Kamu!

De!Ha mégse, akkor le kell sz*rni őket.

Én nekem ha beszólna valaki is pofán verném,ne hogy már kritizáljon valamiért is,vagy merjen szólni amihez semmi köze.

Legyél bátor,ha meleg vagy,akkor vállald a következményeket,hogy megszólnak.

2012. dec. 25. 22:31
 13/20 anonim ***** válasza:
100%
semmit, senkinek semmi köze hozzá
2012. dec. 25. 22:50
 14/20 A kérdező kommentje:
Közben átmentem hozzájuk, nem viselkedtek furcsán, sőt marasztaltak volna a buliban, szóval szerintem nem láttak semmit. .)
2012. dec. 25. 23:06
 15/20 anonim ***** válasza:
1%
szop.já le egy lovat.
2012. dec. 25. 23:24
 16/20 Béla211 ***** válasza:
100%
Azt mondtad csak akkor lehet Látni a fel van kapcsolva a villany éget a villany. Amúgy ha valaki ilyet lát legtöbb szőr figyelmen kívül hagya és nem szól semmit. Legfeljebb csak a hátad mögött ócsárol a szemedben nem. Nekem ez a tapasztalatom.
2012. dec. 26. 06:42
 17/20 anonim ***** válasza:
100%
Mért zavar annyira, hogy megláttak? Elmondják a szüleidnek, akik homofóbok? Megtudják, hogy meleg vagy és el akarják majd vágni a torkod? Ha így van, akkor keress fel egy meleg szervezetet, hogy mit csinálj ilyenkor, hogyan menekülj el tőlük. lehet, hogy segítenek, hogy fel tudd jelenteni őket, ha veszélyesek rád.
2012. dec. 27. 17:02
 18/20 anonim ***** válasza:
91%
De kár, hogy nem voltam ott szomszédban, beszálltam volna hozzátok!
2012. dec. 28. 09:05
 19/20 anonim ***** válasza:
100%
Én szívesen néztem volna. Lehet, hogy a szomszédok nem is tartják undorítónak és szereztél nekik egy jó fél órát. Én a helyedben nem aggódnék ezen. 18/N
2012. dec. 28. 15:08
 20/20 anonim ***** válasza:
72%
Megkeresed a teraszhoz tartozó lakást és szivásat játszotok a lakóval.
2013. jan. 4. 20:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!