Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hozzávetőleg hány olyan ismerősöd van, akiről tudod vagy úgy gondolod róla, hogy meleg?
Ha tudod róla, zavar a mássága?
Ha gondolod valakiről, akkor miből gondolod, hogy meleg?
2. Az egyik nagyon jó barátom és a párja.
Nem zavar a mássága egyáltalán, nem is változtatott semmit a kapcsolatunkon az, hogy elmondta.
Mi az, hogy meleg? Homoszexuális, esetleg b*zi, ha közönséges akarsz lenni.
Amúgy nem tudom: alapvetően nem érdekel az emberek szexuális orientációja, nem ez alapján ítélem meg őket, hiszen ez magánügy. Nem is gondolkodom kellenek.
Pont ezért, ha így - anélkül, hogy akarnám - megtudnám, akkor az illető valószínűleg direkt terjeszti magáról, szóval nagy valószínűséggel elkezdeném kerülni.
kettőről tudom mert ők maguk felvállalták, ill. az egyikük nekem, nem, de közös ismerősöknek mondta el.
van egy harmadik is, aki beszélt erről közös ismerősöknek, de ez nem lehetett tán annyira komoly mert azóta megnősült.
(mindhárom férfi)
gondolni nem gondolom másokról.
durván 200-ból lehet ez a 3 ember.
nem zavar, mert nem tartom egyikükkel se a kapcsolatot, régebbi ismerősök.
két ilyen ismerősöm van. Az egyikkel munka kapcsolatban vagyok. Nagyon jó fej. Rengeteget segít. Ő egy számítógép guru.
A másik pedig egy rokonom. Ő nem tudja, hogy én tudom róla.
Saját szememmel láttam őt, amikor Balatonon a zuhanyzóban térdelt egy pasi előtt. Nem szóltam neki, hogy láttam.
Érdekes látni a vergődését, amikor társaságban szóba kerül a meleg téma. Harcosan meleg ellenes kijelentései vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!