Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Leszbikus lennék? (Többi lent. )
Eddig biszexuálisnak vallottam magamat, mert bár vonzódom a nőkhöz ugyanúgy elvagyok a pasikkal is. Egy jó ideje már nincs barátom, és nem is szeretnék, mert tudom, hogy a párkapcsolatba beletartozik a szex is, és valahogy nincs gusztusom(elnézést a kifejezésért), hogy valaki a farkát úgymond belém rakja.. Nem undorom attól, hogy járjak pasival, egyedül nem vonzanak szexuálisan, a nőkkel ellentétben. Teljesen el tudom képzelni, hogyha idősebb leszek akkor egy nővel éljek párkapcsolatban. Ez már komplett leszbikusság lenne?
20N
Szerintem egyszerűen csak ne aggód túl a dolgot. :)
Én kb. hasonló helyzetben vagyok, de nem vallom magam se leszbikusnak, se biszexnek. Minek kell beskatulyáznom magam? Nem az számít, kivel vagy és hogyan, csak az, hogy boldog legyél valakivel (vagy egyedül).
18/L
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!