Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Szerintetek letezik meleg gen?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek letezik meleg gen?

Figyelt kérdés
csak mert csomoan a melegek kozul a genekre hivatkoznak, de tudomanyos alapja egyaltalan nincs, mert hogy lehet az, hogy egy genetikailag tokeletes emberben pont a legfontosabb, a szaporodasert felelos resz mondjon csodot? Mert ugye ami nem szaporodik az automatikusan elpusztitja magat (ugyertem az emberi fajt)

2012. okt. 3. 08:17
1 2
 11/15 Diavolino44 ***** válasza:

Szerintem ez a kerdes kozel sem ilyen egyszeru. Biztos van genetikai, szociologiai alapja is.

De ,hogy bedobjak meg faktort az egyneletbe. Par honapja olvastam egy vicces cikket, Ahol egy nagy darab amerikai focista edzesen beverte a fejet eszmeletet vesztette, bevittek a korhazba. Amikor magahoz tert onnatol jott neki elo ,hogy o meleg. Volt felesege is, most meg o lett a feleseg :)

2012. okt. 3. 10:54
 12/15 anonim ***** válasza:

Igen

De lehet olyan h vkiben kevesebb a hajlam de előhozhatják belőle

2012. okt. 4. 09:38
 13/15 anonim ***** válasza:

tegnapelőtt 09:38

Akkor sincs semmi. Ő majd eldönti, hogy mi a jó neki.

2012. okt. 6. 21:48
 14/15 anonim ***** válasza:

én nem mondtam h akkor baj van ok?

csak annyi hogyha mégis érzi h bi de elnyomja nah az nem jó

2012. okt. 7. 13:24
 15/15 anonim válasza:

"Nem létezik egyetlen „meleggén”, rengeteg génvariáns és a környezet együttes hatására választhat az egyén azonos nemű partnert"

...

"nem genetikai alapú tényezők – mint a környezet, a neveltetés, a személyiség – jóval jelentősebbek annak befolyásolásában, hogy az illető milyen szexuális partnert választ, csakúgy mint a személyiség, a viselkedés és a fizikai jellemzők esetében." 24.hu

[link]

2019. aug. 30. 13:50
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!