Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meleg pasik, nektek mennyire számít az izmos testalkat? (Gyűlölködök ne válaszoljanak! )
Figyelt kérdés
Mennyire számít nektek, hogy a partneretek izmos legyen? Ha mondjuk vékony az illető, de szép az arca, az bejön? 20/F2012. aug. 14. 01:08
11/13 anonim válasza:
Biszex vagyok, de gondoltam írok én is :) Nekem nem feltétlenül fontos, hogy izmos legyen az illető, tetszenek a vékonyabbak is, főleg ha szép arccal párosul - tekintettel arra pl, hogy inkább aktív vagyok és a testem is elég kidolgozott (persze nem kétajtós szekrény kategória :D). De teljesen emberfüggő a dolog ;)
20/F
12/13 anonim válasza:
Jó dolog de nálam nem ez a fő szempont hanem a kisugárzás ha van benne valami + a számomra akkor mindegy ha sovány ha nem vagy sportos vagy esetleg pocakja van az még szexi is néha én nem tudok külsőre dönteni csak ha kicsit ismerem az illetőt csajoknál másként van ha látok egy jó testű csajt egyből beindulok 18/ bi
13/13 Renesmee18 válasza:
Én most pont lány vagyok, de a meleg haverommal dumálok skypeon és Ő azt mondja, hogy mindenképpen legyen sportos. Ha vékony, az nem baj, de ne legyen olyan anorexiásan vékony. :D
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!