Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Büntik a homoszexualitást pár...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Büntik a homoszexualitást pár helyen. Mit jelent ez?

Figyelt kérdés
Irakban, Szaúd-Arábiában, Pakisztánban és egyéb kissé elmaradottabb helyeken büntetik, de tulajdonképpen mit? Ha valaki felvállalja másságát, akkor egyből büntetik, vagy csak akkor, ha nyíltan homoszexuálisként cselekszik pl. azonos neművel folytat kapcsolatot. Szóval azt nem értem, hogy ha valaki olyan helyre téved és elmondja, hogy ő meleg, de egyébként semmilyen kapcsolatot nem folytat azonos neművel akkor már bebörtönzik stb.? :D

2012. júl. 20. 03:49
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%

10: Nézz utána a statisztikáknak! Nem ront meg több meleg fiatalkorút, mint ahány hetero.

Sőt: a pedofil sem több közöttük. Ezt különben sosem értettem, egyáltalán hogy, miért hajlamosak összekötni a kettőt. A pedofilok többsége hetero.

2012. júl. 21. 00:43
 12/12 anonim ***** válasza:

00:43 Egyetértek, én sem értettem soha, hogy miből gondolják, hogy a kettő feltétlenül összefügg.

Elég sok meleg ismerősöm van, és a legtöbbjük a 20-40 közötti férfiakat szereti. Ha esetleg mégis a fiatalabbak keltik fel valaki érdeklődését, akkor is 17-19 körüli srácokra kell gondolni. (Ez teljesen normális, hiszen megközelítőleg 15-16 éves korban kezdünk komolyabban érdeklődni egymás iránt, tehát ha valaki 30 évesen is vonzónak talál egy fiatalt az is normális. - Annak ellenére, hogy sokszor nem elfogadott, vagy nehezen emésztik meg az emberek.)

Pedofilokkal is folytattam már beszélgetéseket és mindegyikük heteroszexuális férfi volt. Persze vannak köztük melegek is (sőt, még nők is), de azért ez is mutatja, hogy a többség hetero férfi.

2012. júl. 22. 02:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!