Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok! Hajlandóak lennétek megmutatni egy meleg srácnak, hogy miből marad ki?
Figyelt kérdés
Magyarul szexelnétek egy kíváncsi meleg sráccal? :)2012. júl. 18. 21:09
11/15 anonim válasza:
de gyenge próbálkozás istenem:D
12/15 anonim válasza:
A 9-es válaszoló jól írta.
Én is hallottam már róla,hogy az igazán meleg fiúk (nem bik,vagy divat melegek) képtelenek lányokkal közösülni,mert nem kívánják őket.
13/15 anonim válasza:
Azt azért tudni kell, hogy az emberek nagy része nem 100% meleg vagy heteró, még ha annak is vallja magát, valamennyi érdeklődés ott van benne a másik nem iránt is. Én meleg fiúként nem egy, magát heterónak valló sráccal lefeküdtem már, és egyáltalán nem esett nehezükre merevedést produkálni :) ezenkívül én is kipróbáltam már nővel, és bár a "harckészültséggel" itt sem volt gond, igazából nem győzött meg arról, hogy olyan sok mindenből kimaradtam volna :)
15/15 anonim válasza:
Figyu. Meleg vagyok, és 18, 21 éves koromig próbálkoztam csajokkal. Általában fel is állt és müködött is a dolog. Kivéve 1 szer, az az első volt. De nem adtam fel és másodikra már ment.
A gond inkább az volt, hogy semmi olyat nemtudtam érezni irántuk. Mindenikben egy jó barátot láttam nem a szerelmet. Meg nemfigyeltem rendesen rá stb. Előre figyeltem rá, eltelt 1 hét már annyira nem érdekelt és mindig azon járt az eszem jobb lenne sráccal. De felállni azért felállt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!