Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehetne a melegellenességet csökkenteni hazánkban?
A felvonulásban szerintem sincs semmi olyan, ami építené a toleranciát... Csak még jobban feldühíti a homofób embereket...
Az Eurogames-el kapcsolatban annyit, hogy nem a magamutogatásról szól, mégis mindenhol a rendőrség védte a sportolókat, amiből igencsak látszik, hogy mi a helyzet kis hazánkban...
És ténylegesen a kérdésre válaszolva:
Magyarországon szerintem SOHA nem fogják elfogadni a melegeket. Vannak jó szándákú és toleráns emberek, ami nagyon jó dolog, DE sokkal több az olyan ember akik nem értik/nem akarják érteni, hogy valaki ugyanúgy szerethet egy saját neméhez tartozó embert is. Sőt, az is előfordulhat, hogy elfogadja teljesen a dolgot, de olyan társaságban/környezetben van, hogy ha nem mondja, hogy "pfuj buz!k", akkor Ő maga is le lesz buz!zva...
Külföldön mi a helyzet?! Kézen fogva lehet sétálni... Csókolózni lehet... stb stb stb... Máshol annyira természetes (!!) dolog ez, hogy fel sem tűnik az embereknek, ha 2 férfi/2 nő kézen fogva megy az úton...
Hogyan lehet a melegellenességet csökkenteni... Úgy lehet véleményem szerint, hogy "tanítani" kell az embereket... Fel kell nyitni a szemüket, szembesíteni őket azzal, hogy ez természetes dolog (jönnek majd a kommentek, hogy dehogy természetes, pedig az...) és hogy 2 férfi/2 nő is élhet ugyanolyan párkapcsolatban, mint bármelyik hetero... És ott van az is, hogy amit nem ismernek, attól 'félnek'... Csökkenteni lehet a melegellenességet, de soha nem fognak a melegek Magyarországon nyugodtan élni úgy, hogy melegek... Titkolózás, bújkálás... Ezek szerintem meg fognak mindig maradni itthon.
20/F
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!