Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Lehet valaki azért meleg,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet valaki azért meleg, mert nincs sikere a csajoknál és mégsem akar egyedül maradni?

Figyelt kérdés

2012. jún. 29. 18:47
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó: ez nem ilyen egyszerű. A lehetőségek tömkelegével jövünk a világra. Nem állítom, hogy mindenkiben megvan az alapja a dolognak, de tény, hogy olyasmi az egész, mint egy ezerfelé ágazó út, bárhová vezethet, milliónyi okból kifolyólag. (szerintem)
2012. jún. 29. 19:26
 12/20 anonim ***** válasza:
100%
Ebben igazad van, viszont én a meleg jogokat igenis támogatom, és nagyon sok olyan ostoba szöveggel akadok össze, hogy csak döntés kérdése, meg hogy akarattal változtassanak az identitásukon És hiába vannak befolyásoló tényezők, én azért tartom magam ahhoz - már csak azért is, hogy ne csináljak s.gget a számból, meg mert így is gondolom - hogy alapvetően nem döntés kérdése.
2012. jún. 29. 19:35
 13/20 anonim ***** válasza:
Jó, és dönteni miért ne dönthetne úgy? :) Attól még én is támogathatom a jogaikat, hogy árnyaltabban látom. :)
2012. jún. 29. 19:45
 14/20 A kérdező kommentje:
Akkor lehet, hogy eleve meleg vagyok, esetleg biszex, de elhatároztam, hogy nem fogok több csaj előtt beégni. Egy hozzám hasonló gondolkodású, viszonylag helyes srácot úgy érzem, tudnék szeretni.
2012. jún. 29. 19:57
 15/20 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom, de szerintem ilyen dologban nem a döntés a meghatározó. Egy hetero pasit pl, akinek soha ilyen az eszébe nem jutott, nem tudna senki rávenni arra, hogy változtasson szimpátiát a másik nemre vonatkozóan. Az, aki alapból bizonytalan, annál nyilván más a helyzet, de szerintem egy stabil identitású nem tud csak úgy dönteni.

Egyébként úgy értettem ezt a támogatós dolgot, hogy sok egyház pl Amerikában ezzel védekezik, hogy ez mind döntés kérdése, meg csak úgy kell hozzáállni..., és nekem ezért nem szimpatikus ez a döntéses téma.

2012. jún. 29. 20:45
 16/20 anonim ***** válasza:
100%
összekevered az okot meg az okozatot... nem attól lesz meleg valaki, hogy nincs sikere a csajoknál, hanem éppen fordítva, azért nincs sikere a csajoknál, mert meleg. így logikus.:)
2012. jún. 30. 10:42
 17/20 anonim ***** válasza:

Próbáld meg, legalább megkímélsz minket magadtól!

Az ilyen hapsiknak itt mindig ezt ajánlom, mert uncsi a sírás-rívás!

2012. jún. 30. 12:50
 18/20 anonim ***** válasza:
ez hülyeség... ahhoz hogy pasit akarj szexuálisan is vonzódnod kell hozzá... én sem szabad elhatározásomból lettem meleg...
2012. jún. 30. 15:27
 19/20 anonim ***** válasza:
És lefeküdni letudnál vele?Ne erőltesd magadra h pasival légy...csak ha tényleg úgy érzed h szeretnéd meg szexuálisan is.
2012. júl. 1. 22:00
 20/20 anonim ***** válasza:
92%

Úgy érzed, hogy könnyebb lenne az lehet, de, hogy nem könnyebb az tuti.

Tudod mit jelent amikor az utcán haveroknak kell lennetek, és mindig titkolózni kell mindenki előtt meg magyarázkodni stb.. Nem egyszerű. Ha meg teljesen felvállalod, akkor nemkell titkolózni, ellenben a sok homofób miatt rengetek atrocitás érhet...

A másik dolog. Ha valaki meleg akkor mindig is az volt. Ha vonzódsz a fiukhoz, akkor eddig is meleg, vagy bi voltál, csak elnyomtad magadban.

Viszont ez hogy azért lessz valaki meleg mert nincs a csajoknál sikere ez elég nagy hülyeség. Ha valaki heteró akkor ha nincs is sikere inkább marad egyedül mind azon gondolkozzon hogy milyen lenne egy pasival.

Igazábol te érzed, hogy meleg vagye vagy sem, de ha tudod magadról, hogy heteró vagy akkor ne gondolkodj ilyesmiken..

23/f meleg

2012. júl. 4. 00:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!