Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet valaki azért meleg, mert nincs sikere a csajoknál és mégsem akar egyedül maradni?
Nem tudom, de szerintem ilyen dologban nem a döntés a meghatározó. Egy hetero pasit pl, akinek soha ilyen az eszébe nem jutott, nem tudna senki rávenni arra, hogy változtasson szimpátiát a másik nemre vonatkozóan. Az, aki alapból bizonytalan, annál nyilván más a helyzet, de szerintem egy stabil identitású nem tud csak úgy dönteni.
Egyébként úgy értettem ezt a támogatós dolgot, hogy sok egyház pl Amerikában ezzel védekezik, hogy ez mind döntés kérdése, meg csak úgy kell hozzáállni..., és nekem ezért nem szimpatikus ez a döntéses téma.
Próbáld meg, legalább megkímélsz minket magadtól!
Az ilyen hapsiknak itt mindig ezt ajánlom, mert uncsi a sírás-rívás!
Úgy érzed, hogy könnyebb lenne az lehet, de, hogy nem könnyebb az tuti.
Tudod mit jelent amikor az utcán haveroknak kell lennetek, és mindig titkolózni kell mindenki előtt meg magyarázkodni stb.. Nem egyszerű. Ha meg teljesen felvállalod, akkor nemkell titkolózni, ellenben a sok homofób miatt rengetek atrocitás érhet...
A másik dolog. Ha valaki meleg akkor mindig is az volt. Ha vonzódsz a fiukhoz, akkor eddig is meleg, vagy bi voltál, csak elnyomtad magadban.
Viszont ez hogy azért lessz valaki meleg mert nincs a csajoknál sikere ez elég nagy hülyeség. Ha valaki heteró akkor ha nincs is sikere inkább marad egyedül mind azon gondolkozzon hogy milyen lenne egy pasival.
Igazábol te érzed, hogy meleg vagye vagy sem, de ha tudod magadról, hogy heteró vagy akkor ne gondolkodj ilyesmiken..
23/f meleg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!