Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Lesmarolt az egyik baratom!...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lesmarolt az egyik baratom! Mit csinaljak? Hogy kezeljem?

Figyelt kérdés
mar ismerjuk egymadt egy ideje, o ilyen visszahuzodobb tipus, nem tul beszedes, en meg egybol kiszurtam magamnak, amikor a hazba koltozott, mert nemtudom miert, de szeretem az ilyen emberek tarsasagat, bar en inkabb nagy dumas baratkozos tipus vagyok. Szoval a lenyeg, hogy osszebaratkoztunk habar olyanok vagyunk mint eg es fold, meg kinezetre is.. O magas, vekony sotet haju en meg alacsonyabb izmos szoke srak vagyok. A tobbi baratomat nem nagyon avattam be, inkabb nem beszeltem a fiurol nekik, mert csak bszogatnanak h miert baratkozok ienekkel. Na mind1 szoval egy ideje eszrevettem, hogy mashogy viselkedik velem, mgint olyan csondesvolt mindig. Aztan multkor valamit nagyba meseltem neki erted ott hadonaszok a kezemmel meg minden nagyba beleeltem magam a sztoriba erre egyszer csak megcsokolt, en meg total lefagytam egy fel percre, aztan annyit mondtam, hogy asszem jobb ha most megyek, es elmentem. De nem akarom elvesziteni a baratsagat emiatt, csak nemtudom mit mondhatnek erre, hogy ne bantsam meg, neki kb csak en vagyok, meg az anyukaja, mert az apja elhagyta oket, es ugye nagyon visszahuzodo, onbizalma meg kb 0. Es amugy is total szar hogy ez igy log a levegobe, mert ugye a hazban lakik, es mindig talalkozunk, ami meg total kinos... Mit csinaljak? Mit mondjak neki?

2012. jún. 19. 23:44
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
89%

Mond meg neki hogy te a lányokat szereted. Ha tenni szeretnél valamit érte akkor azt teheted hogy barátként lelkileg támogatod hogy felvállalja a másságát és akkor hamarabb talál magának egy fiút aki tetszik neki.

Sajnálom ez gáz szitu eléggé, de mindenképpen mond meg neki hogy köztetek nem lehet semmi. Ez még mindig jobb mint ha bizonytalanságban tartod.

2012. jún. 20. 06:42
 12/18 A kérdező kommentje:
szerintem ma beszelek vele.
2012. jún. 20. 08:11
 13/18 anonim ***** válasza:
78%
Drukkolunk, hogy jól süljön el a beszélgetés!
2012. jún. 20. 09:46
 14/18 anonim ***** válasza:
84%
Ezt mondhatnád, ha csak barátként kedveled.
2012. jún. 20. 11:07
 15/18 anonim ***** válasza:
100%

Elöljáróban annyit, hogy meleg fiú vagyok, és egyszer én is egy eléggé hasonló helyzetbe keveredtem, belezúgtam a legjobb heteró barátomba. Szerelmet vallottam neki, ő visszautasított, barátok maradtunk, immár 9 éve. Valamilyen szinten különleges barátság a miénk, ő sem nagyon vállalja fel mások előtt, mégis nagyon sok mindent köszönhetünk egymásnak.

Én azt javasolnám, mielőbb beszélj vele. Ne félj attól, hogy majd depis lesz és felvágja az ereit, amiért visszautasítod - hisz már visszautasítottad. Most a legrosszabb neki. Ha beszélsz vele, és megmondod, hogy kedveled, de nem vonzódsz hozzá úgy, és szeretnél a barátja maradni, az csak javíthat a kedélyállapotán. A visszautasítás az élet része, mindenképp meg kell barátkoznia vele. A legjobb, amit barátként tehetsz érte, hogy mellette maradsz, megbeszélsz vele olyan dolgokat, amiket mással nem tud, bátorítod, hogy keressen meleg barátokat, ismerkedjen, találjon párt magának.

2012. jún. 20. 12:05
 16/18 anonim ***** válasza:
Mi lett végül, beszéltél vele?
2012. jún. 24. 12:30
 17/18 A kérdező kommentje:
beszeltem vele, ugytunt elfogadta h ez van, de most van egy baratnom pentek ota es nem mondja h feltekeny, de nagyon latszik rajta.. Ugy nez szegeny csajra mint aki meg akarja olni :/ de most ezzel mar tenyleg nemtudok mit kezdeni, ezt neki kell lerendeznie magaban.
2012. jún. 24. 19:10
 18/18 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem mondd meg neki, hogy igazán sokat jelent neked és barátilag is őszintén szereted, mindig ott leszel mellette, neked bármit elmondhatsz, de ha beledöglesz, akkor is a lányokat szereted. :/
2012. jún. 24. 19:50
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!