Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lesmarolt az egyik baratom! Mit csinaljak? Hogy kezeljem?
Mond meg neki hogy te a lányokat szereted. Ha tenni szeretnél valamit érte akkor azt teheted hogy barátként lelkileg támogatod hogy felvállalja a másságát és akkor hamarabb talál magának egy fiút aki tetszik neki.
Sajnálom ez gáz szitu eléggé, de mindenképpen mond meg neki hogy köztetek nem lehet semmi. Ez még mindig jobb mint ha bizonytalanságban tartod.
Elöljáróban annyit, hogy meleg fiú vagyok, és egyszer én is egy eléggé hasonló helyzetbe keveredtem, belezúgtam a legjobb heteró barátomba. Szerelmet vallottam neki, ő visszautasított, barátok maradtunk, immár 9 éve. Valamilyen szinten különleges barátság a miénk, ő sem nagyon vállalja fel mások előtt, mégis nagyon sok mindent köszönhetünk egymásnak.
Én azt javasolnám, mielőbb beszélj vele. Ne félj attól, hogy majd depis lesz és felvágja az ereit, amiért visszautasítod - hisz már visszautasítottad. Most a legrosszabb neki. Ha beszélsz vele, és megmondod, hogy kedveled, de nem vonzódsz hozzá úgy, és szeretnél a barátja maradni, az csak javíthat a kedélyállapotán. A visszautasítás az élet része, mindenképp meg kell barátkoznia vele. A legjobb, amit barátként tehetsz érte, hogy mellette maradsz, megbeszélsz vele olyan dolgokat, amiket mással nem tud, bátorítod, hogy keressen meleg barátokat, ismerkedjen, találjon párt magának.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!