Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Hogy álltok a homoszexualitáshoz?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy álltok a homoszexualitáshoz?

Figyelt kérdés
Mit szólnátok, ha egy nagyon jó barátotok/barátnőtök bevallaná, hogy a saját neméhez vonzódik?

2012. jún. 1. 18:00
1 2
 11/16 Csiß ***** válasza:
59%
Én nem itélem el őket de nem keresem a társaságukat :) Viszont az kimondottan zavar hogy minden évben felvonulást akarnak ....
2012. jún. 1. 19:11
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
Semmit. Amíg nem a pasim meleg, engem nem érint.
2012. jún. 1. 19:39
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

"Hogy álltok a homoszexualitáshoz?" - Életem fontos része :)

"Mit szólnátok, ha egy nagyon jó barátotok/barátnőtök bevallaná, hogy a saját neméhez vonzódik?" - Üdvözölném a klubban :)

Nemrég egyébként a legjobb barátom árulta el, hogy nagyon enyhén, de vonzódik a saját neméhez is. Kicsit meglepett, mert régebben mindig 100% heterónak vallotta magát... nem változtatott semmit a kapcsolatunkon, ugyanolyan barátok vagyunk.

2012. jún. 1. 22:54
 14/16 anonim ***** válasza:
100%

18:07, sok-sok olyan hetero barátot kívánok neked az életben, mint ahogyan te kezelnéd a szóban forgó szituációt egy meleggel.

18:10, jó beszólás volt, jót mosolyogtam rajta... :D Neked pedig, még sok ilyen hozzászólást kívánok. ;)

Mert bár meleg vagyok, de páran tudják rólam, és eddig senki sem szakította meg a kapcsolatát velem. (És másért sem, szerencsére.) Pillanatnyilag körülbelül 10-12 hetero ember nevében szóltam.

2012. jún. 2. 00:47
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
18:07 : ezzel csak azt bizonyítod, hogy milyen felszínes ember lehetsz te magad. illetve, azt a jelzőt, hogy igaz barát nem hiszem, hogy használhatnád magadra semmilyen körülmények között sem.
2012. jún. 7. 14:40
 16/16 anonim ***** válasza:
92%

Ne bántsátok 18:07-est.

Ő is csak válaszolt. Az egy dolog, hogy ezzel én nem büszkélkednék de hát ez van xD

2012. jún. 7. 15:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!