Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy álltok a homoszexualitáshoz?
"Hogy álltok a homoszexualitáshoz?" - Életem fontos része :)
"Mit szólnátok, ha egy nagyon jó barátotok/barátnőtök bevallaná, hogy a saját neméhez vonzódik?" - Üdvözölném a klubban :)
Nemrég egyébként a legjobb barátom árulta el, hogy nagyon enyhén, de vonzódik a saját neméhez is. Kicsit meglepett, mert régebben mindig 100% heterónak vallotta magát... nem változtatott semmit a kapcsolatunkon, ugyanolyan barátok vagyunk.
18:07, sok-sok olyan hetero barátot kívánok neked az életben, mint ahogyan te kezelnéd a szóban forgó szituációt egy meleggel.
18:10, jó beszólás volt, jót mosolyogtam rajta... :D Neked pedig, még sok ilyen hozzászólást kívánok. ;)
Mert bár meleg vagyok, de páran tudják rólam, és eddig senki sem szakította meg a kapcsolatát velem. (És másért sem, szerencsére.) Pillanatnyilag körülbelül 10-12 hetero ember nevében szóltam.
Ne bántsátok 18:07-est.
Ő is csak válaszolt. Az egy dolog, hogy ezzel én nem büszkélkednék de hát ez van xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!