Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van valami egészségkárosító hatása annak, ha egy meleg pár minden nap análisan szexel?
Nem hiszem... az is hülyeség szerintem hogy mindenkit előre ijesztgetnek hogy "húúú nagyon fog fájni"... ahha... két órája volt életem első anális szexe.. Semmi bajom, pedig a párom nem kis darab :)
MelegF/16
Hosszútávon (éveken át) folytatott anális szexnél van.
A végbél belső záróizmai nem akaratos izmok, magyarán nem az akaratunktól függ a mozgása, vagyis ezért nem tudunk szarni mikor akarunk, csak mikor kell.
Mikor székletürítésre kerül sor, nyomás alapján ezek a záróizmok kitágulnak, hogy átengedjék a székletet. Érted már? Na most gondolj bele, hogy te ugyanezt csinálod, csak az ellenkező irányba, erőszakkal . Egy idő után az izom hozzászokik és elveszti az összehúzódó képességét. Keress rá a széklettartási zavarra (inkontinencia). Előbb nem tartod meg a szellentést, aztán a híg székletet végül a szilárdat sem. Gyógykezelés van, de nem egyszerű, végső esetben csak a műtét segít: A végbelet elvarrják és egy ún. vendégnyílást csinálnak a hasfalon, ezen át elővezetik a vastagbelet és a székletet a kellő időben egy zacskóba gyűjtik.
Nem akarlak ijesztgetni, de ezt több ember mondta nekem, az egyik orvos. Nah de, hosszú az út odáig, meg sok esetben nem is kerül sor műtétre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!