Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melegek: Anális szex - síkosító nélkül, gumival?
Úgy értem, ha síkosító nélkül csináljuk, fájhat a passzív félnek első alkalommal?
Csak bi és meleg srácok válaszát várom, így aki ír, az egyben elismeri, hogy egyike a felsoroltaknak! :)
Szia.Az elsőnél valóban számít az hogy ne legyen a méret vastag mert akkor fájhat a behatolás.
Körültekintően kell csinálni beszéljétek meg és akkor jó lesz minden.
Persze az első mindig fáj egy kicsit.Aki azt mondja nem az nem is igen tudja.
És ha van köztetek igaz szerelem a társaddal akkor érte meg vállalsz ennyi kis érzést.
Hát én ennyi fűznék hozzá.
Mindenképp kell gumi. A végbél nemv eléggé tiszta, fertőzést kaphasz, mégha mindketten szüzek mvoltatok is.
A síkosító több alkalomra is elég, és gondolom tervezel még szexelni az életben, szóval több alkalomra lebontmva már nem olyan sok.
én csak most láttam a kérdésed és aktívként írom, hogy síkosító nélkül még nekem is fáj az anál szex, feltételezem barátomnak még inkább.. :S
amúgy érdekelne privátban, hogy mi történt.. :S talán tudnék segíteni nektek valamiben. :)
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!