Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kialakulhat homoszexualitás 16éves korban?
Legjobb barátom 16 éves, és soha nem volt barátnője.
Tök szerelmes egy lányba, de az nem törődik vele, csak barátjának tartja. Rossz, mert látom, hogy a haverom szenved, mert minden nap együtt megy vele mindenhová, és mégsem lehet a pasija.
Nemrég mondták, hogy az ilyeneknél kialakulhat homoszexualitás, mert a lányoktól így eltávolodik.
Hülyén hangzik, de most már minden kis apró hülyeségére azt hiszem, hogy jajj ez homoszexuális jel.
Vélemény? Lehetséges?
Rendben! Köszönöm a válaszokat!
Most kövek estek le a szívemről..! Nem örültem volna,.. és elég hihetőnek tűnt..vagyis inkább olyanok mondták, akikben megbízom!
És miért lenne olyan nagy baj, ha meleg lenne? Akkor már nem lenne a legjobb barátod, vagy mi?
(akadékoskodó kérdés, szerintem is feleslegesen aggódsz, de nem tudom felfogni, miért aggaszt ez egyáltalán)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!